Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lan kar yağıyo ? Ama ama ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayramoğlndayım kar falan yağdığı yok ama dün bir dolu yağdı her taraf bembeyaz oldu, sağnak yağmur gibi 5dk yağması yetti :)[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
UO'nun zararları example iki:
*!Odaya anne girer*
-Hadi ben yattım
-Hani nerde? Hemen geliyorum!
Msn
Mesaj tarihi:
göztepede 2dk gibi bisüre kar atıştırdı (dırnak kadar şeye ne deniyosa), şu anda buz gibi rüzgar var (o hergün var zaten).[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Mesaj tarihi:
Biraz yağıp aptal aptal, durdu burada(kozyatağı, carrefourun ora). Yağmasın kardeşim, yarın sabah 10da finalim var benim, hala ateşim 38in altına inmedi. Kar mar gidersem, kesin zatürree başlangıcına döner bu şerefsiz hastalık. Zaten gribin üzerine bindirdik diye tokatladı bu kadar....[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Saat 11 civarlarinda kadiköyde sinav olurken yağiyodu hatta ne güsel yağiyo deyip hayal dünyasında dalip sinavimin 10 dk si gitti:) Şu an acibademde yağmiyor ...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
bende istanbul kadıköy ataşehirdeyim abim sabah uyandırdı olm kalk kar yağıyo diye ya git dedim inanmadım biraz önce kalktım yağıyodu ama durdu[signature][hline]Lathor Wyrm

:)
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 30 Ocak 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
Tutmuyo da.
Rahatsız ediyo.
Beyaz beyaz böyle.
Iyk.

nedemek abi rahatsız ediyo?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Mesaj tarihi:
yagsin. param yok zaten en azindan kartopu oynarim eheh.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

Erchamion, 21 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
Yaşamadığın bir şey yaşadığından daha önemli olabilir mi?
Mesaj tarihi:
Buz tutsun altımıza tencere kızak alıp kayalım yokuştan çocukluğumuzu yaşayak, yaralanalım ,karda uzun eşşek, simiiiiiiiiiittt oynayak ah eski günler...[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
çestır bende oradan geliyorum avcılardan migrosa gittim bi geldım kar olmus araba vatandaşların bazıları arabaları itiyordu action başlıyor galiba[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
  • Yeni Oluştur...