Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerçek sanatçılık

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

Sanatçı olmak kolay birşey değildir ama artık çok kolay herhangi bir şekilde ünlü olmuş hiçbir özelliği olmayan gereksiz insanlar hayatları boyunca sanatla ilgilenmemişler ayrıca yeteneksizler albüm çıkartıyor sanatçı olmanın en kolay yolunu kullanıyorlar kendilerini gerçek sanatçılarla aynı kefeye koyuyorlar bunların yaptıkları sanat değil para kazanma yolu ve daha çok ünlü olma isteği aklıma gelen birkaç örnek: evlenme yarışmalarıyla ünlü olmuş halk kahramanı sinem albüm çıkartacakmış ve mükemmel bir albüm çıkartacağım herkes sinemi konuşacak gibi sözler söyledi. Bir başka örnek: seray sever de albüm çıkaracakmış ve şarkı arıyoruz demişti :)

Bu konuda başka bir noktaya daha değinmek istiyorum; pop şarkıcılığı. Bu da sanat değil bence popçuların yaptıkları işte nerdeyse hiç emekleri yok ne estürman çalıyorlar ne beste yapıyolar çünkü yapılabilecek bir beste yok vokalle beraber sürekli aynı ritmde giden bir dımtıs dımtıs sesi var o kadar ve çoğu şarkıları kendilerinin değil. Ama rock müzikte gruplar sözlerini kendileri yazıyorlar besteleri tamamen kendileri çıkarıyorlar enstürman çalıyorlar

Bence asıl sanatçılık ya müzikte adam gibi rock müzik gibi emek vererek yapılan iştir ya da görsel sanatlarla uğraşmaktır. Ayrıca sanatçı olmak ünlü olmak demek değildir.[signature][hline]İran dışişleri bakanı, 20 Ocak 2005 09:25 tarihinde demiş ki:
Amerika topraklarımıza girerse İran'lı kartallar Amerika'lı civcivleri yiyecektir
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar çok sölenecek şey var ki hangisinden başliyim bulamadım...
öncelikle ulan madem çizim ööreniyon bari bişiler çiz. havlu çizdim kafa çizdim dicene.

şöle bi olay var barbara straisend eşcinsellerin hakları konusunda pek çok kişi gibi protesto yapıyodu ama dierlerinin aksine "eşcinseller haklarını kazanana kadar dünya sesimi dinleyemeyecek" dedi. sonunda south parkta alay konusu oldu.

şımarmak kötüdür.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın??????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya sadece şarkı söliyerek sanatçı olunmaz..

mesela adamlar bayhana bile sanaçtı demeye başladı..

adamın bi bok yediği yok ordan burdan şarkı araklıyıp söyleterek sanatçı dedidtirmeye çalışıyolar mesela.

bence sanatçı dediğin "sıradan insanların başaramadıkları şeyleri yapan kişidir, herkes şarkı söyler ama herkes şarkı sözü yazıp onu besteleyemez" asıl sanatçılık budur bence[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma geldi hiç unutmam bir ara bi hatun vardı duşta süper sesi var diye albüm çıkardılardı o sırada dinleyen amca nerdeyse tabi ehen neyse. "Sanatçı" kavramıyla şarkı söyleyen, yada icra eden kişiyi özdeşleştirme çabasından kaynaklanıyor bunlar.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

yav o gene bişidir sad. yani duşta sesi güzel olanlara albüm yapılıyor ayrı birde duşta üzeri ıslakken güzel olanlara albüm yapılıyor yani ben onu anlamıyorum :)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh bu durumda soylenilecek bir sey var, bu "sanatci" dedigimiz kisileri kim sanatci yapiyor??O veya bu sekilde icimizden birileri.Bu yuzden bi anda "sanatci" olanlari konusmak yerine,bu icimizdeki "sorunu" cozmek gerekli.
Ayrica bu köklü sorunu ne yazikki saatlerce tartissak bile birisi gelip,"zevkler ve renkler tartisilmaz" deyip nekadar cahil oldugunu kanıtlıycaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu soliyen birisinin mesela ucanadam once guzel sanatlara girmeye calısmadan oncede bişiler cizmeye calısması gerekmezmi??:D
her neyse soylenenler dogruda sonucta oyler tipler 2. kastelerinde belli oluyo zaten o tiplerin hangisi 2.kasetini satabilecek?? eskiden ilk bbg evinde unlu olan adam vardı hangimiz adını hatırlıyoruz ki o az cok gitar falanda calıyodu ya da bayhanın unu yarısma bitince unutuldu kaseti kac sattı?[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...