kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Varmı oyun hakkında ayrıntılı bılgı verebılecek eu ve naya gelıyormus yakında chınese tabanlı bır mmo baktıgım kadarı ıle 1-2 video ızledım aiondaki gibi ucma falan var.Grafıkler cokmu dandık banamı oyle geldı? https://www.youtube.com/watch?v=Tw-CptkuDz4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Gordukce yasa blizzard yasa blizzard dedirtiyor su oyunlar yillardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Ben bu oyun videosundan hiç bir şey anlamadım. Olayı ne bunun ? Single olarak, Bölüm bölüm atlayıp, garip garip yaratıklar mı kesmek ? (adam yürüyen çömlek veya saksı benzeri bir şey kesiyordu ) Son bölümlerde co op gibi bir şey sanırım. CO-OP Takılıp Boss kesmek ? Korelilerin şu grafik olayına hastayım eşek gibi silahlar. Epilespi tehlikesi içeren, bol ışıklı parlamalı efektler. Ama oyun denen bir şey yok. Şahsi fikrim ne olduğu belirsiz bol grind li, mob kesmeli kore oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Vahiy online! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar