Katibim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Selam arkadaşlar asus x550jk laptop aldım ancak freedos w8.1 var ve w10 kuramıyorum Ben ise yeni bir ssd aldım 120 gb Acaba bu ssd ye sorunsuz w10 kurabilirmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 hangisini aldın? laptopu mu ssdyi mi? içinden freedos mu çıktı win 8.1 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Laptop aldım ancak sistemi windows 8 Ben ise w10 kurmak istiyorum ancak sorun çıkartacağı hakkında bir iki bilgi okudum Bu arada da sıfır bir ssd aldım Acaba ssd yi makineye taksam sorunsuz windows 10 kurabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 niye sorun çıkartsın ki win 8.1den win10 a geçiş. laptop yeni sonuçta. hdd söküp ssd yi takıp garantiyi bozma ihtimalin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 hdd değil ya şapşik cdrom slotuna takacaktır ssdyi aparatları varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 caddy bay almamış ki adam onu bile yapman için garantiyi bozacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 kurabilirsin abi benim asusta ram ve hdd slotunu açınca garanti bozulmuyo orda herhangi bi önlem yok yani dvd-rom yerine takıcaksan bozulur büyük ihtimal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar