mardox Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 1. sezonu biten efsane bir dizi, konusunun açılmaması çok şaşırttı. (aramaya inandım açılmışsa kilit vurula :) ) Açılmamışsa pati ahalisini hayrına güzel bir diziyle tanıştırayım. ilk sezon O.J. Simpsons hakkında, ABD'de önemli bir dava imiş. metascroe 9, user score: 8.3 metacritic sayfası: http://www.metacritic.com/tv/the-people-v-oj-simpson-american-crime-story adından da anlaşıldığı gibi american horror story ekibinin ama korkamyın jessica lange oynamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 avukatı kardashianların babası. ondan çekmişlerdir diziyi kesin fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Olabilir, gerci adamin avukat ordusu var. John travolta da baska bir avukati oynuyor(robert shapiro). Ama bu kardashianlarin babasi dizide gosterildigi kadar duzgun biriyse, bu kizlar nasil boyle olmus dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 mardox said: ilk sezon O.J. Simpsons hakkında, ABD'de önemli bir dava imiş. Bu cümle bana yaşlandığımı hissettirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 izledim ben, başta biraz çizi gelebilir ama sonra sarıyor. dava hakkında bilmediklerinizi okumadan izleyin tabi keyfi artsın. kurgusu pace'i güzel, dengeli. başarılı ÇEREZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Making a Murderer'in sonuna yaklaştık (8. bölüm). Biter bitmez buna başlarsak Amerika'da hukuk bürosu açabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bi tur better call saul izlemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 simdi 2. sezonu bitirdim. siir gibiydi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 iknici sezonun konusu ne? binge edilir mi yoksa patata mı? detaylar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 2 gunde bitirdim. sonlara yaklastikca gozumu kirpmadan izledim. bu seferki escinsel seri katil. gianni versaceyi de olduruyor falan. Oyuncuyu direk klonlamis sanirim asiri benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar