sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 grinny said: İşi bilen adamın dediğine göre fırınlama şuymuş; [video]https://youtu.be/E9aZZxNptp0?feature=oembed" width="459"> Yani ikinci el kart gibi satmak pek etik gelmedi bana bilemedim. bu ne ya. ergenin önde gideni adam resmen... ekran kartı direk komple ölürse bi anda, muhtemelen solder'dan dolayı değildir. ama artifact falan verip takılıp duruyorsa falan bilgisayar, o zaman fırınlamaya değer. tabii gidip garantisi olan ekran kartını fırınlamak saçmalık. ben valla fırınlayıp 1 sene kullandım valla ekran kartımı taş gibi, gıkı çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bende talip olabilirim. Hazır bilgisayar toparken ucuza gelir kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 200 veririrm kargo da benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 takas teklif ediyorum çalışan ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar