Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 selam elimde bi iki tane iphone6 falan var bunların bi tanesine sms gelmeye basladı 90 gün içinde pasaport kaydı yaptırmazsam cihaz kapanıyo bi kaç sorum var pasaport kaydını yaptırmazsam türkiye içi kapanıyor sanırım yurtdisinda kullabiliyoruz işyerinden bi arkadas hiç kullanamıyosun dedi bide bunu beni hiç uğraştırmadan yapabilecek bi kurum falan var mıdır hali hazırda pasaport yok işletsinler parası neyse vereyim yok cok dram olacaksa ipod gibi kullanırım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Tr disinda kullanirsin. Ztn tr sim kartinin disinda yurt disi hattini taktigin surece takilirsin ama ne isine yaricaj facfssg :) Kurum vs illa vardir 20-30 tl kazanayim diyen takipciler ama ne ugrasacaksin ki. Git turkcell bayisine orda bile yaparsin. Hala ayni mi prosedur bilmiyorum. Ziraate gidiyor musun gitmiyor musun bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 gsm ozelligi kalkiyor kayıttan dusunce o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Abi telefonu bir şekilde garantiye düşür, değiştirsinler. Yeni verdikleri biliyorsun TR imei oluyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 ekim ayında aldığım telefonu kayıt ettirmedim, hala kullanıyorum. nası oluyor anlamadım asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar