dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Guzel duruyor. Turk isi avatar benzeri oluyor saniyorum. Cok hos yalniz. https://www.kickstarter.com/projects/boerue/boerue-shamanic-sci-fi-animation-series
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Animasyonlar bu gosterildigi gibi olacaksa begenmedim zira pek bi animasyonu yok. Bir de seslendirme cok kotu. Aksan yapalim demisler ama -ing yerine -ink demisler, konusamamislar. Rahatsiz etti.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 fikir güzel, tasarımlar güzel, ama animasyon örnekleri bunun gibiyse çok kötü bir sonuç çıkar. seslendirme de bir o kadar kötü. düzgün ingilizce konuşan seslendirmen bulamamışlar mı? videoda sürekli kedi göstermeleri de enteresan. türkiye'de kadınlar arasında kedi beslemenin daha moda olmasından herhalde?
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Sanırım destekleyeceğim. Ama Pledge'ler çok fazla gibi. Sırf bir dizi için $10K veren çıkmaz herhalde. 2 kişi $500 vermiş. $25 vermeyi düşünüyordum ama hard copy DVD'yi vermiyorlarmış. $100 da veremem valla.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 100 dolar bi DVD'ye çok fazla hakkaten. millet collector's edition bluray veriyor o paraya...
Öne çıkan mesajlar