dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Guzel duruyor. Turk isi avatar benzeri oluyor saniyorum. Cok hos yalniz. https://www.kickstarter.com/projects/boerue/boerue-shamanic-sci-fi-animation-series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Animasyonlar bu gosterildigi gibi olacaksa begenmedim zira pek bi animasyonu yok. Bir de seslendirme cok kotu. Aksan yapalim demisler ama -ing yerine -ink demisler, konusamamislar. Rahatsiz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 fikir güzel, tasarımlar güzel, ama animasyon örnekleri bunun gibiyse çok kötü bir sonuç çıkar. seslendirme de bir o kadar kötü. düzgün ingilizce konuşan seslendirmen bulamamışlar mı? videoda sürekli kedi göstermeleri de enteresan. türkiye'de kadınlar arasında kedi beslemenin daha moda olmasından herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Sanırım destekleyeceğim. Ama Pledge'ler çok fazla gibi. Sırf bir dizi için $10K veren çıkmaz herhalde. 2 kişi $500 vermiş. $25 vermeyi düşünüyordum ama hard copy DVD'yi vermiyorlarmış. $100 da veremem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 100 dolar bi DVD'ye çok fazla hakkaten. millet collector's edition bluray veriyor o paraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 bayagi kotu. niye para vereyim suna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar