Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir de deprem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seferihisarda elektrikler kesilmiş...

Sanırım urla seferihisar civarı merkez..[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
Karsiyakdayim farkettik ama 3-4 saniye surdu az siddetli gibiydi[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
Haber sitelerine düşmedi daha. Görebileceğimiz bir oline takip sitesi var mı?[signature][hline]COH:
Mesaj tarihi:
evet ya gok gurultusuyle birlikte hos olmadi pek heh[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
siz gölcük depremini görcektiniz yaşayan var mı bilmiyorum valla 7.4 dediler hiç de diildi.evden zor çıktık bi de tüpraş yanıyo patlıyo alla bak hatırladıım gene ne depremdi o bea[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Mesaj tarihi:
Büyük geçmiş olsun.
Anlıyorum halinizden bizde salladık 3 hafta önce..
dikkat edin kendinize..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
eee? hala sallanıyoruz ince ince????

Çıksak mı dışarı?[signature][hline]COH:
Mesaj tarihi:
Büyük geçmiş olsun...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
  • Yeni Oluştur...