Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Karakterler - 2 hesap (hisec wardec)


efe.hizar

Öne çıkan mesajlar

Merhaba

Yaklaşık 2 senedir kullanmadığım Eve Hesaplarımı Satmaya Karar Verdim. Bildiğiniz üzere ben eskiden hisec-wardec yapıyordum ve tamamen onun için optimize edilmiş 2 ana karakterim var.

1. Hesap
1. Karakter 35m sp.. Tamammen PVP skilleri var.


26k Defence
1000 Dps bi vargur kullanabiliyor. Hi-End Crystal set'i var. Fleet bonusları da birlikte satmak istediğim diğer hesaptan gelmekte.
1 marauder
2-3 battleship
2 strategic cruiser
ve pek çok ileri ufaklı faction deadspace modulu var. Herhalde 10b eder mal varlığı diye düşünüyorum.

2.Hesap
1. Karakter Support. 14m sp

B karakteri de ana karakterime scouting için kullanıyordum. Covert ops yapabilen, probingi çok sağlam ve yüksek fleet bonusu veren bir tengu'ya biniyor. Önden götürüp poziyon alıp hep öyle başlatıyordum savaşları. Skilleri de hep bu eksende. Fleet Bonusu ile 16k defansı 26k kadar boostlayabiliyor. Probing Bonusları çok iyi.. Sonuc olarak hi-sec'de ihitiyaç duyubileceğiniz tüm bonusları veren ibr karakter olarak geliştirmiştim.





2. Karakter Pasif Ticaret (1m sp)
Bu karakter oyunda PvE yapmadan para basmak için, 15 milyar parası var ve tamamen station trading skilleri var. Odaklarınızsanız, mesela yanda film izlerken falan açarsanız. Hergün mevcut paranızı %10 arttırabilirsiniz. Tüm giderlerimi gemilerimi implantlerimin parasını bu karakter ile sağlıyordum. (hoş zaten oyuna geri döndüğümden beri hiç gemi kaybetmedim ama olsun, wardec costları falan diyelim) Oyunda parayı bir daha düşünmeyeceğiniz bir karakter.


3. Karakter, Locator kullanımı. 2m sp (pvp skilleri var)
Bu karakteri de insanların yerini tespit etmek için; locator açmak amaçlı geliştirmiştin. Penirgman ve Amarr Çevresinde ulaşabildiği, aynı istasyondan çalışan 4 adet lvl3-4 agenti var. Tamamen locate atıp, insanları yerini tespit etmek için geliştirilmiş bir karakter.




Özellikle İlgili Arkadaşlara, api falan herşeyi verebilirim. İstanbuldayım, işlemi istediğiniz yerde yanyana yapabiliriz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...