Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya beyler size bir sorum olacak..Ben 56kdan bağlanıyorum[Iyk =) ]da 56knın performansını arttıracak herhangi bir donanım,yazılım ne bileyim herhangi birşey var mıdır?ADSL için pederi kandırmaya çalışıyorum ama nafile.İkinci Dönem ilk sınavlara kasıyom zati en azından bahane bulurus =) Saolunuss..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 56k ne yapsan etsen hiç bi şekilde artıramazsın :)[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 downloadları falan dap la getrightla falan hızlandırısın[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 maximum hızı 7 sanırım 56k'nın normalde 5 ile çekebileceğin downloadı, bahsedilen download programlarıyla 7'ye kadar çıkartabilirsin. onun dışında ortalama hızını arttırman imkansız. taktik: 146'dan bağlan, 7 gün 24 saat bağlı kalsın ondan sonra azar işitirsin ama adsl'ye geçirtirler :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Ocak 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bence 146'dan 24 saat bagli kalirsa bilgisayari atarlar camdan. :) bu arada 56k'nin max hizi 7 tabii ama alinip giden paketler de bunun icinde, efektif hiz 5'e kadar dusuyor, eh birde turkiye'deki muhtesem hizli santralleri goz onunde bulundurursak 4'le falan anca download yapabilirsin.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Superonline bi ara bişiler zırvalıyordu gerçi daha hızlı 56k fln onu bi anlatabilirmisiniz?Bide ISDN nasıl bişidir?Bu arada İşneti hiç ama hiç tavsiye etmiyorum kullanan ya da kullanmayı düşünen tanıdığınız varsa sölein uzak dursunlar.Hayatımda ilk defa 14.4k ile bağlandım ya olacak şey değil..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 2800 bps ile bağlanmıştım bir kere komikti baya. :-P ISDN nin tam hızını bilmiyorum ama onda da dial-up gibi saat başına para ödüyorsun, 56k ya aylık 29 dan fazla veriyorsan zaten adsl almaya kandırmak kolay, daha ucuz diyosun oluyo bitiyo.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ben GPRS le denemiştm siz denemeyin ben 64k yla bağlanıyorum da, bunun hızını artırabilir miyim?[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu ayki pcworld dergisine bi bak orada anlatıo uzun uzun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Up..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ne upi ? Oncelikle topic duzgun sekilde yazilmali. Insanlar `soru` adli bir topic ile neden ilgilensinler ? Dikkat edelim boyle seylere.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar