delihan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Bugun sona ericek olan bi cinemaximum bilet kodum var tek kişilik her filme seansa girebilcek varsa ilgilenen msj atsın verim para istemiyorum boşa gidicek yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 n11 şeyiyse 10 tane falan var bende isteyen varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 N11 seyi ne bilmiyorum bu bildigin bilet imax dahil hepsine girilebilir para vermeden 2taneydi birini kullandım bu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 madem bugün bitiyo, yazın ortalığa, sonra biri istese siz cevap verene kadar falan kaçar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Son gün mü söylenir, pinti.. Hayır vermeye gönlün yoksa niye ayak yapıyon??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 sinemada güzel film yokmuuş, yoksa çökerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Kullanılmayan kodlar 30 Nisan 2016 tarihinden sonra geçersiz sayılır. 30 nisanmış 6 tane verebilirim, cinemaximum imax dahil + gözlük de dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bana versene bak yoksa dota report atarim asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 3 tane kaldı 3 ünü verdim şimdi pm atın işte istiyosanız ciddi. kullancak olan alsın ama gişede geçerli sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Veremedim hala vay arkadas ne tırstınıs sms atmakdan urasamıcam sımdı yazmaya ondan resmı yollıcam dırek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ahaha saka yaptim ne yapayim almanyada bileti asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Ve kazanan jeeztro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 WaNTeD said: Kullanılmayan kodlar 30 Nisan 2016 tarihinden sonra geçersiz sayılır. 30 nisanmış 6 tane verebilirim, cinemaximum imax dahil + gözlük de dahil Kaldıysa iki tane de bana verebilir misin? Pm kutun dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 delihan said: Ve kazanan jeeztro dürüst ve temiz satıcı. + trade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 WaNTeD said: 3 tane kaldı 3 ünü verdim şimdi pm atın işte istiyosanız ciddi. kullancak olan alsın ama gişede geçerli sadece 1 tane ben istiyom pls. aç gibi 2 isteyenlerin açlığını dindirme pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 varsa alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ya bilet attığım kişiler kodları gonderebilir mi, birine aynı kodu tekrar attım sanırım patlamasın sinemada, gönderilen kutusunda çıkmıyor cevaplar. hepsini verdim cevap atmadıysam kalmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 9.30 zaten son gün napıonuz la siz haha :) benden de hafta ici hergün 1 kişiye bedava sinema bileti lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 atarmısınız fazla varsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 9.30/ seansindayuz valla hanimla iyi oldu ya tekrardan thanks. Batman izleyek. Torrent bekleyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 atanlarınkini kontrol ettim çakışan yok, 1 kişi atmadı heralde düzgündür umarım sorun cıkmaz. kodlar bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar