Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Beyler, iki yanından halatlarla ağaca asılan tahta oturaklı ve yetişkin kilosunu taşıyabilecek salıncak nereden bulabilirim bilen var mı? Çok teşekkürler :)
Shean Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 milletin sevgilisi var iyi eğlenceler kaça yaparsın bu arada fistan ben de tek alayım
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ben bu yaz söyle bişey yapıcam. http://www.dekorblog.net/wp-content/uploads/2015/11/eski-ahsap-palet-slincak-yapimi-2016.jpg geçen sene masa, bank yapmıştım paletlerden. Boş kaldıkça eski paletlerden yapıyorum bişeyler.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Shean said: milletin sevgilisi var iyi eğlenceler kaça yaparsın bu arada fistan ben de tek alayım örnek göster 100-200 biseyler anca tutar
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Fistan said: ben yapıvereyim Abi meslek neydi senin? Şöyle bir şeye ihtiyaç var ya: Gerçekten yapabilir misin? :)
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 yetişkin kilosunu taşıyacak halat bulunur da ağaç dalı bulmak zor olabilir biraz. bir de o dalı eninde sonunda çürütür salıncak.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 meslek adept carpentry ahşap kısmını yapıp göndereyim halat deliklerini cilasını falan yapıp halat kısmını sen yaparsın heralde o kalın halatların metresi 2-3 lira bişey
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Abi harika olur valla pmleşelim :)
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Fistan said: meslek adept carpentry ahşap kısmını yapıp göndereyim halat deliklerini cilasını falan yapıp halat kısmını sen yaparsın heralde o kalın halatların metresi 2-3 lira bişey Fistan, FB kullanmıyorum abi ya whatsapp ya da mailleşelim.
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1.UWNJVXXXXXRXpXXq6xXFXXXA/Top-Quality-Sex-Furniture-Adult-Sex-Machine-font-b-Swing-b-font-font-b-Chairs-b.jpg şöyle birşey arıyorsun galiba
Aruzyon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 İşte görmek için geldiğim salıncağı koymuş black hand
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Giovanni said: Beyler, iki yanından halatlarla ağaca asılan tahta oturaklı ve yetişkin kilosunu taşıyabilecek salıncak nereden bulabilirim bilen var mı? Çok teşekkürler :) naptın salıncağı kurabildin mi ? bi foto isterim
Öne çıkan mesajlar