Pasha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Kardeşim yurtdışına yerleştiği için arabasını satıyorum, 2014 model 13.000'de. Hiç bi sıkıntısı yok, dosta gidicek cinsten o yüzden belki burdan biri çıkar diye yazayım dedim :) ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Takas dusunurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bir miktar para + holoşko olursa neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ole diyince aklima direkt bu abi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 tam seri looney tunes taso ile takaslar misin paşam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 5 tane kapora olarak yolla, kaldırıyorum ilanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 oha3 gundemı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bende şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 temiz arabalar 1 hafta kalmıyo.Benim arabayı verdim akşamına biri geldi baktı cuma günüydü pazartesi satış verdim haftasonu olmasa 1 günde gidiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 kaca sattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 en sevdiğim bmw rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar