Reamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 3 tane yolumuz var. Birincisi Dc++ ile indirme şansınız. Dc++ son versiyon download adresi Dc++ kurulum ve ayarları Herhangi bir huba bağlandıktan sonra (hubtaki insan sayısının fazla olması iyi ve hub listesi içinde games diye aratmanızda yarar var) hub içinde world of warcraft diye aratıyoruz ordan europe installerı bulabiliriz. Eğerki bir sonuca ulaşamazsanız dosyanın tam ismini yazın. İkinci yolumuz emule ile indirmek. Emule son versiyon Adsl için emule port ayarları Emule'u kurduk açtık sıra server seçimine geldi. Herkesin kullandığı razorback 2 sunucusuna bağlanıyoruz ve world of warcraft die aratıyoruz. Çok fazla sonuç çıkıcak ama sizin indireceğiniz 2.50 gb büyüklüğünde olan dosya (tam olarak 2.50 yazıyor dikkat edin). Son yol ise ftp adresi var elimizde. ftp://194.109.21.66/disk1/Games/misc/wow-installer-europe.tar Burdanda dosyayı herhangi bir download managerlan indirebiliriz ancak yurtdışı çıkışlarının kötülüğünden dolayı download biraz daha yavaş olabilir ondan son yol olarak yazdım. Ufak bir bilgi tar dosyalarını winrar ile açabilirsiniz. [Bu mesaj Reamer tarafından 30 Ocak 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_painkiller Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sen de varsa fazla acc bana versene[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Acc dağıtımları başka konuda yapılıyor ordan isteyebilirsin zaten bende de acc kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 reamer banada bu 1.2.2 update i gerekiyor cok yavas indiriyor wow installerden deli oldum ya[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night [Bu mesaj Liebe tarafından 30 Ocak 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 onlarıda paylaşım programların arat web ortamında bulman zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 birkaç paylaşım programında aradım ama yok yok bir türlü bulamadım bana yardım edebilcek var mı??[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Blizz installer+netlimiter kullanınca biraz daha hızlı inebiliyor.Ama yine de yavaş direkt olarak download etmeye göre.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende netlimiter kullanıyordum ama dünyada şu ana kadar netlimiteri bozan tek insan benim herhalde :) programı 10 kere indirdim internetten kac defa kurdum bilmiyorum ama yok yok çalışmıyor :) neyse vakit gecsin diye yattım uyudum azcık birşey kalmış bitmesine updatein.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o verdiin ftp de 1.2.2 patch var mı? eger yoksa 1.2.2 patchi nerden yuklicez?[signature][hline]It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 1.2.2 patch oyunu kurduktan sonra account name ve şifrenizi girdikten sonra kendisi cıkıyor aynı wowinstaller gibi 1.2.2 patchini indirmek için torrent çıkıyor.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 thnx. peki wow installer gbi yawas mı? ve kac mb bu patch?[signature][hline]It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 biri 1.2.2 patchin blizzard installerını verebilirmi?us client oldugu icin indiremiyorum patchi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 tar uzantili dosyayi neyle acacaz?[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaw herkez torrent le filan çekiyo blizzard ın kendi downloader ı var ben 20 25 le çektim 3 4 gün sürdü 256 adsl var bide blizzard downloader da altta boş tik atmak için yer var onu tikleyince upload u kapıyo ve download hızlanıyo tik atmassak oraya 10 geçmiyo denedim[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 downloader ile cekiyorum 23/12k su anda gayet iyi bence .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Blizz dl ile 28 saate yakın bir zamanda çekmiştim.[signature][hline]pff [Bu mesaj OffChu tarafından 31 Ocak 2005 07:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badeasbull Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 blizzardın kendi downloaderı torrent diil mi zaten tracker mirekır dio :)[signature][hline]nee imza mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sorunlu bir torrent[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Death, 31 Ocak 2005 00:35 tarihinde demiş ki: tar uzantili dosyayi neyle acacaz? Winrar[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badeasbull Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben installer tomeları dc den çekiyorum ayrıca soona atıyorum blizzard downloaderın indirdii klasöre ikisi de çalışıyo yani blizzzard tome 2 yi indirirken dc den de 3le 4 geliyo tavsie ederim[signature][hline]nee imza mı! [Bu mesaj badeasbull tarafından 31 Ocak 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badeasbull Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 [Bu mesaj badeasbull tarafından 31 Ocak 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 walla ben reamer ın verdii ftp den flashget ile indiriorum 256k ADSL de 25k ile iniyo[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya bu ftp den dosya kaldırılmıs... baska bi yerde aynı .tar dosyası varsa lutfen soyleyeblirmisiniz?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 %57 de kaldı ftp adresi olmaz böyle bişey nasıl kaldırır adam?acaba burda yayınlanınca herkez orayamı abandı nolduda kaldırılda? kaltık ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 adres değişmiş durumda oyunu klasor olarak upload etmişler zip dosyası kalkmış kusura bakmayın yeni adres ftp://194.109.21.66/disk1/Games/misc/www.stud.ntnu.no/%7Eterjekul/download/wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar