Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acc var ama Oyun yok ve torrent çok yavaş diyorsanız

Reamer

Öne çıkan mesajlar

3 tane yolumuz var.

Birincisi Dc++ ile indirme şansınız.
Dc++ son versiyon download adresi
Dc++ kurulum ve ayarları

Herhangi bir huba bağlandıktan sonra (hubtaki insan sayısının fazla olması iyi ve hub listesi içinde games diye aratmanızda yarar var) hub içinde world of warcraft diye aratıyoruz ordan europe installerı bulabiliriz. Eğerki bir sonuca ulaşamazsanız dosyanın tam ismini yazın.

İkinci yolumuz emule ile indirmek.
Emule son versiyon
Adsl için emule port ayarları

Emule'u kurduk açtık sıra server seçimine geldi. Herkesin kullandığı razorback 2 sunucusuna bağlanıyoruz ve world of warcraft die aratıyoruz. Çok fazla sonuç çıkıcak ama sizin indireceğiniz 2.50 gb büyüklüğünde olan dosya (tam olarak 2.50 yazıyor dikkat edin).

Son yol ise ftp adresi var elimizde. ftp://194.109.21.66/disk1/Games/misc/wow-installer-europe.tar
Burdanda dosyayı herhangi bir download managerlan indirebiliriz ancak yurtdışı çıkışlarının kötülüğünden dolayı download biraz daha yavaş olabilir ondan son yol olarak yazdım. Ufak bir bilgi tar dosyalarını winrar ile açabilirsiniz.

[Bu mesaj Reamer tarafından 30 Ocak 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende netlimiter kullanıyordum ama dünyada şu ana kadar netlimiteri bozan tek insan benim herhalde :) programı 10 kere indirdim internetten kac defa kurdum bilmiyorum ama yok yok çalışmıyor :) neyse vakit gecsin diye yattım uyudum azcık birşey kalmış bitmesine updatein.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

o verdiin ftp de 1.2.2 patch var mı? eger yoksa 1.2.2 patchi nerden yuklicez?[signature][hline]It is white. - George W. Bush,
when asked what the White House was like by a student in East London
------------------------
Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry
------------------------
Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly
------------------------
There are only 10 types of people in the world:
Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous

Sosyal ağlarda paylaş

thnx. peki wow installer gbi yawas mı? ve kac mb bu patch?[signature][hline]It is white. - George W. Bush,
when asked what the White House was like by a student in East London
------------------------
Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry
------------------------
Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly
------------------------
There are only 10 types of people in the world:
Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous

Sosyal ağlarda paylaş

yaw herkez torrent le filan çekiyo blizzard ın kendi downloader ı var ben 20 25 le çektim 3 4 gün sürdü 256 adsl var bide blizzard downloader da altta boş tik atmak için yer var onu tikleyince upload u kapıyo ve download hızlanıyo tik atmassak oraya 10 geçmiyo denedim[signature][hline]Kazzuya Dark
msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ben installer tomeları dc den çekiyorum ayrıca
soona atıyorum blizzard downloaderın indirdii klasöre
ikisi de çalışıyo yani
blizzzard tome 2 yi indirirken dc den de 3le 4 geliyo
tavsie ederim[signature][hline]nee imza mı!

[Bu mesaj badeasbull tarafından 31 Ocak 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...