idilik Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 4. Murat dönemine geri dönüyoruz. turistik tesisler dahil, türkiye'nin hemen her yerinde uygulanması planlanan içki yasağı konusundaki yasa teklifi. iş bayağı ciddi gözüküyor. hayırlara vesile olsun inşaallah. dinimiz amin. sen çok yaşa padişahım. http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/akpden-buyuk-alkol-yasagi-istiklal-nevizade-asmalimescit-cicek-pasaji-sakarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 haber tarihi Çarşamba, 15 Mayıs 2013 20:17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 1 gecede 3 yıl geri gittik, kahrolsun tayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ya birileri saldı bunu sosyal medyaya, çok güvendiğim insanlar paylaşmış ben de paylaştım patladım geçen gün. dikkat etmek lazım :( edit: haykırdım apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar