Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 30 saniye önce oldu[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ah sağol sufi allah gönderdi seni! ben de delirmeye başladım sanmıştım.. uzak mesafede olan ciddi bişey değildir inşallah?..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 değildir inşallah öyle bir yerleşmiş ki korkusu valla. hala unutmamışız o günleri. avcılar'dayım bu arada.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hmm evet icq dan mesaj yağdı "deprem oldu hissettin mi" diye herkes baya paniklemiş.. ben başka şeyler başka duygular hissediyorum valla.. depreme kasamam bi de :([hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 09 June 2003 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ne?!?!? deprem mi??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 çok kısaydı allahtan[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 aha bana da sallandım gibi gelmişti de uykusuzluktandır dedim..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Prawler'a anons yap diyorum basmadı. Kafa bulma diyo :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trokemal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 allah yardım etsın.sakın korkupta balkondan falana atlamaya calısmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya beyler yukardakı msj ı ben attım ama pawliger ıle attım. bu nıck ne boyle allah allah.trokemel nasıl oldu bılen bırı anlatsın bana ben attım msj tro kemel yazdı la havle.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Gecmis olsun herkese. Siddeti falan bellimi acaba ?[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: fizban, 09 June 2003 21:28 tarihinde demiş ki: balıkesir / bandırma 5.1 şiddetinde[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! Nerden baktın ? merak ettim de bu arada, geçmiş olsun. [Bu mesaj hella tarafından 09 June 2003 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 OF Çanakkale'de bilem anyak hissedildi...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 anaa memlekette deprem olmuş![hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Merkez Bandırma.. [5.1] yani oturduğum ilçe yarı uyuyordum ben yerden ağır bir ses geldi yani.. sonra büfeler falan tangırdamaya başladı ben direk uyku etkisiyle baba baba ! falan diye bağırdım sonra baktım yanlızım.. hask oldum resmen ya.. devamıda gelicek.. eminim[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 devamı gelcek eminim dio bide :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 beyler içinizden bi ses "deprem gelio...." dio mu sizinde?.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hoyaaatt. Hot hot. SAGİRUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 nickine bakılır japon-uzaylı melezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hepinize geçmiş olsun izmirdeyim hiç hissetmedim ben[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 deprem dedesı dıye bırı var ya o cıkar sacmalar gene.kanallarda takıp edın.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Abi depremden kaçamazsınız ne ben ne de siz .. Bu bir gerçek ne yazık ki kabul etmek zorundayız bakıyorum ki bizim burdakiler iyice tırsak çıktı hala dışarda bekliyorlar .. ben yemek yedim bile lol .. olucağı varsa olur böyle bir şeyi engelliyemessin ki.. devam da edicek diyorum bu kadar büyük geliyorsa bunun kesin devamı gelir küçük bir sarsıntı olsa bişi demicektim ama gerçekten büyük hareket etti ya uğultu duydum diyorum evde yerden düşünün.Allah yardımcımız olsun.. hepimizin..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tabıkı orası oyle sen dısarı kacarsın kuruldugunu sanarsın.olecegın varsa olursun yer yarılır ıcıne gırersın gene olursun bunun ıcın ne yapmak lazımmmm.havada asılı kalacaksın. yok oylede olmaz eeee en ıyısı bir an ölüp kurtulacaksın. :-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya geçmiş olsun bende düzce ve adapazarı depremlerini yaşadım çok kötü bir şey ama hiçbir şeilde pencerden atlamayın haa hemen evinizdeki saglam birşeyin yanına yatın ve depremin bitmesini bekleyin merdivenlerede çımayın çünkü ilk önce çökücek onlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 depreme bağışık saladı zaten bizim insanımız artık[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar