Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 pvp 26 da level 13 night elf hunter ım var.sorulara geçiyorum ben demin pet i stable master a verdim bi şekilde.bunu nasıl geri alacam ? 1 adet yer satın aldım ama pet kayboldu your current pet kutucuğunda görünüyor. 2 - ya adam gibi yay bulamadım nerde vardır. 3- benim kılıç öğrenmem lazım .sanırım traıner stormwindde var.oraya nasıl gidecem (arada maelstorm olmasa :-P) bide yüksek level hunter yapmış olanlar varsa bir sorum daha var.bu thunder lizardlar felan beast heralde onlar tame edilince nasıl oluyor ?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Aradan bende sorayım hemen. Lvl 10 olur olmaz ne tame edeyim yani tavsiye edeceğiniz yaratık nedir bu lvl için ve bu yaratık kendini geliştiriyor zamanla değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bear oyunun sonunda en yüksek hpye raptor ise en yüksek dpsye sahip oluyor. Buna göre seçiminizi yapın ama bence tipini beğendiğiniz peti alın.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla ben bash gibisinden bi özellik için ayı tame edecektim .level 11 bi ayıyla kastım yarım saat tam tame edecekken revenge yaptı bozdu tame i haywan :-P şu an adını tam hatırlayamadığım bi night saber var.bulursam dire bear veya frost tiger tame edecem. aslında yaratık zevkine kalmış birşey önemli olan kasıp skill öğretmek.homeland nere abso ? ona göre söyleyeyim favorilerimi :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Peki bunları tame etmek için bir lvl lazım mı yoksa 10 olur olmaz tame edebiliyor muyuz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 elfsen önce ( yaw şehir isimleri aklıma gelmiyor) 2. şehirde questler var onları yapacan.sonra darnassus a gidip feed pet ve revive pet skillerini öğreneceksin beleş bunlar sonra tame ediyorsun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 3-) Stormwinde ironforgeden tren-tramvaydan bozma bişeyle gidilio :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende birşey sorayım bari ben 10 lvl druid oldum ama ayıya falan donusemiyorum , teachlenmiyorda nasıl olcak anlamadım gitti?*[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kısacası 10 olana kadar her questi yapıcam sonra questler bitince şehir değiştirip devam edicem :) Peki bu ayı kurt vs vs falan şehir dışlarında gezerken mi bulucam tame etmek için? Evet daha şehirden çıkmadım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Liebe, bildiğim kadarıyla onun bi questi var.Önce onu yapman lazım.[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" [Bu mesaj Abyss tarafından 31 Ocak 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende öyle tahmin ediyordum neyse başlayalım bari saol :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Absolut, 31 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Kısacası 10 olana kadar her questi yapıcam sonra questler bitince şehir değiştirip devam edicem :) Peki bu ayı kurt vs vs falan şehir dışlarında gezerken mi bulucam tame etmek için? Evet daha şehirden çıkmadım :) Evet etraf hayvan dolu kendi lvl ında olanları tame edebiliyorsun. Bu arada bütün questleri yapmak zorunda deilsin ama ben de yapmayı tercih ediyorum.[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Lvl 6 oldum ama henuz 1 quest yaptım daha :) Baştaki dusuk LVL questleri yapmama gerek yok herhalde değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaslar patch leri yüklemek istıyoruz acc name pass yazdıktan sora kendısı baglanıor fakat update etmıor firewall dan olabılır sanırm ne yapmamız gerekıor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Absolut, 31 Ocak 2005 18:20 tarihinde demiş ki: Lvl 6 oldum ama henuz 1 quest yaptım daha :) Baştaki dusuk LVL questleri yapmama gerek yok herhalde değil mi? Yaparsan daha hızlı lvl alırsın.[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hiç mi bağlanmıyor? Yani biraz süre ver 3-5 dakika.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hayır hiç baglanmıor connecting dior o kadar belki 10 dakika bekledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar