Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 pvp 26 da level 13 night elf hunter ım var.sorulara geçiyorum ben demin pet i stable master a verdim bi şekilde.bunu nasıl geri alacam ? 1 adet yer satın aldım ama pet kayboldu your current pet kutucuğunda görünüyor. 2 - ya adam gibi yay bulamadım nerde vardır. 3- benim kılıç öğrenmem lazım .sanırım traıner stormwindde var.oraya nasıl gidecem (arada maelstorm olmasa :-P) bide yüksek level hunter yapmış olanlar varsa bir sorum daha var.bu thunder lizardlar felan beast heralde onlar tame edilince nasıl oluyor ?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Aradan bende sorayım hemen. Lvl 10 olur olmaz ne tame edeyim yani tavsiye edeceğiniz yaratık nedir bu lvl için ve bu yaratık kendini geliştiriyor zamanla değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bear oyunun sonunda en yüksek hpye raptor ise en yüksek dpsye sahip oluyor. Buna göre seçiminizi yapın ama bence tipini beğendiğiniz peti alın.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel"
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla ben bash gibisinden bi özellik için ayı tame edecektim .level 11 bi ayıyla kastım yarım saat tam tame edecekken revenge yaptı bozdu tame i haywan :-P şu an adını tam hatırlayamadığım bi night saber var.bulursam dire bear veya frost tiger tame edecem. aslında yaratık zevkine kalmış birşey önemli olan kasıp skill öğretmek.homeland nere abso ? ona göre söyleyeyim favorilerimi :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Peki bunları tame etmek için bir lvl lazım mı yoksa 10 olur olmaz tame edebiliyor muyuz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 elfsen önce ( yaw şehir isimleri aklıma gelmiyor) 2. şehirde questler var onları yapacan.sonra darnassus a gidip feed pet ve revive pet skillerini öğreneceksin beleş bunlar sonra tame ediyorsun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 3-) Stormwinde ironforgeden tren-tramvaydan bozma bişeyle gidilio :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende birşey sorayım bari ben 10 lvl druid oldum ama ayıya falan donusemiyorum , teachlenmiyorda nasıl olcak anlamadım gitti?*[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kısacası 10 olana kadar her questi yapıcam sonra questler bitince şehir değiştirip devam edicem :) Peki bu ayı kurt vs vs falan şehir dışlarında gezerken mi bulucam tame etmek için? Evet daha şehirden çıkmadım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Liebe, bildiğim kadarıyla onun bi questi var.Önce onu yapman lazım.[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" [Bu mesaj Abyss tarafından 31 Ocak 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende öyle tahmin ediyordum neyse başlayalım bari saol :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Absolut, 31 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Kısacası 10 olana kadar her questi yapıcam sonra questler bitince şehir değiştirip devam edicem :) Peki bu ayı kurt vs vs falan şehir dışlarında gezerken mi bulucam tame etmek için? Evet daha şehirden çıkmadım :) Evet etraf hayvan dolu kendi lvl ında olanları tame edebiliyorsun. Bu arada bütün questleri yapmak zorunda deilsin ama ben de yapmayı tercih ediyorum.[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!"
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Lvl 6 oldum ama henuz 1 quest yaptım daha :) Baştaki dusuk LVL questleri yapmama gerek yok herhalde değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaslar patch leri yüklemek istıyoruz acc name pass yazdıktan sora kendısı baglanıor fakat update etmıor firewall dan olabılır sanırm ne yapmamız gerekıor....
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Absolut, 31 Ocak 2005 18:20 tarihinde demiş ki: Lvl 6 oldum ama henuz 1 quest yaptım daha :) Baştaki dusuk LVL questleri yapmama gerek yok herhalde değil mi? Yaparsan daha hızlı lvl alırsın.[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!"
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hiç mi bağlanmıyor? Yani biraz süre ver 3-5 dakika.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hayır hiç baglanmıor connecting dior o kadar belki 10 dakika bekledik
Öne çıkan mesajlar