Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorular sorular aklımdaki sorular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pvp 26 da level 13 night elf hunter ım var.sorulara geçiyorum

ben demin pet i stable master a verdim bi şekilde.bunu nasıl geri alacam ? 1 adet yer satın aldım ama pet kayboldu your current pet kutucuğunda görünüyor.

2 - ya adam gibi yay bulamadım nerde vardır.
3- benim kılıç öğrenmem lazım .sanırım traıner stormwindde var.oraya nasıl gidecem (arada maelstorm olmasa :-P)

bide yüksek level hunter yapmış olanlar varsa bir sorum daha var.bu thunder lizardlar felan beast heralde onlar tame edilince nasıl oluyor ?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
Bear oyunun sonunda en yüksek hpye raptor ise en yüksek dpsye sahip oluyor. Buna göre seçiminizi yapın ama bence tipini beğendiğiniz peti alın.[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"
Mesaj tarihi:
valla ben bash gibisinden bi özellik için ayı tame edecektim .level 11 bi ayıyla kastım yarım saat tam tame edecekken revenge yaptı bozdu tame i haywan :-P şu an adını tam hatırlayamadığım bi night saber var.bulursam dire bear veya frost tiger tame edecem.
aslında yaratık zevkine kalmış birşey önemli olan kasıp skill öğretmek.homeland nere abso ? ona göre söyleyeyim favorilerimi :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
elfsen önce ( yaw şehir isimleri aklıma gelmiyor) 2. şehirde questler var onları yapacan.sonra darnassus a gidip feed pet ve revive pet skillerini öğreneceksin beleş bunlar sonra tame ediyorsun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
3-) Stormwinde ironforgeden tren-tramvaydan bozma bişeyle gidilio :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........
Mesaj tarihi:
bende birşey sorayım bari ben 10 lvl druid oldum ama ayıya falan donusemiyorum , teachlenmiyorda nasıl olcak anlamadım gitti?*[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
Liebe, bildiğim kadarıyla onun bi questi var.Önce onu yapman lazım.[signature][hline]Anatolian Sunrise member
Ex EU Closed Beta Tester
"Wariors of the night, Assemble!"

[Bu mesaj Abyss tarafından 31 Ocak 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 31 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
Kısacası 10 olana kadar her questi yapıcam sonra questler bitince şehir değiştirip devam edicem :) Peki bu ayı kurt vs vs falan şehir dışlarında gezerken mi bulucam tame etmek için? Evet daha şehirden çıkmadım :)

Evet etraf hayvan dolu kendi lvl ında olanları tame edebiliyorsun. Bu arada bütün questleri yapmak zorunda deilsin ama ben de yapmayı tercih ediyorum.[signature][hline]Anatolian Sunrise member
Ex EU Closed Beta Tester
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 31 Ocak 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
Lvl 6 oldum ama henuz 1 quest yaptım daha :) Baştaki dusuk LVL questleri yapmama gerek yok herhalde değil mi?

Yaparsan daha hızlı lvl alırsın.[signature][hline]Anatolian Sunrise member
Ex EU Closed Beta Tester
  • Yeni Oluştur...