Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 http://www.playforyourclub.com/play04.php[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eyww... oyun çok zor daha gol atamadim walla..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 fizikçiler diye görüorum heyecanlanıorum her seferinde hayal kırıklığı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bayagı kolay geldi bana. topun alt kısımlarına vurun mumkun oldugunca hasırtma bi atıs olması isin. falso vermek icin tpun uzerinde falsoyu vereceginiz yone dogru tıklayın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 adamı hasta etti 1.5 saattir ya lol. iimiş.yarı finalde kalıorum hep.bi kere 80 puanla kaçırdım finali.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bune bole ya eheuhueheuh çok zor ha daha topa zor vurdum =)[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Emrah koşşş... -Ne oldu abi???? annen emrahh HAyıRRRRRR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oy oy oy oy oy oy acayip kolymış ya walla =)[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Emrah koşşş... -Ne oldu abi???? annen emrahh HAyıRRRRRR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 mousebreaker product yalnız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Sly-One, 25 Ocak 2005 02:48 tarihinde demiş ki: fizikçiler diye görüorum heyecanlanıorum her seferinde hayal kırıklığı. bende öyle gördüm[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cok zor bu ya..[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Do_m ytaptıgın ayıpmı desem artık ne desem yani bilmiyorum acaba bileremi yaptın ama insan biraz arar ya varmı yokmu diye bi de önceden acılmıs bır baslıkla nerdeyse aynı gıbı http://forum.paticik.com/view.php?id=107963 yani kısaca açılmıştı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: SoulCube, 25 Ocak 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Do_m ytaptıgın ayıpmı desem artık ne desem yani bilmiyorum acaba bileremi yaptın ama insan biraz arar ya varmı yokmu diye bi de önceden acılmıs bır baslıkla nerdeyse aynı gıbı http://forum.paticik.com/view.php?id=107963 yani kısaca açılmıştı ya simdi bu kadar germeye ne gerek var gorememis olabilir. adam nerden bilsin golcu diye acilmis baslik. nasıl bulsun onu. bende 1 haftadır girmiyodum paticige yeni girdim bu oyuna. yani bu kadar asiri tepki vermeye gerek yok yani.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Finale kaldım Hollanda ile 4200 puan istiyodu zındıgh..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: SoulCube, 25 Ocak 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Do_m ytaptıgın ayıpmı desem artık ne desem yani bilmiyorum acaba bileremi yaptın ama insan biraz arar ya varmı yokmu diye bi de önceden acılmıs bır baslıkla nerdeyse aynı gıbı http://forum.paticik.com/view.php?id=107963 yani kısaca açılmıştı http://forum.paticik.com/view.php?id=108212[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 adamın yaptığı bişi yok ki. gölcüler buraya diye birisi topic açmış link vermiş. ona gönderme yapıp, aynı siteden başka bir oyunun linkini vermiş. bu kadar abartmaya gerek yok[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 6410 puan yaptım tek maçta .. birinç[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 topa vurunca nası arkaya gidiyo onu anlamadım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu ne ya topa vursam baraja takılıyo, baraja takılmasa kaleci kurtarıyo, kalecide kurtaramasa bu sefer direge carpıyo top cok gıcık bi oyun.ama 1 tane gol atmayı basardım hemde 90'a 600 puan verdi 1260 puan yaptım macta bi 40 puan daha alsaydım 3 puanım olcaktıda neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 1 maçta 10310 puan yuhanzi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 roberto baggio fricikic oyunu tık[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 daha önce söylenmişmiydi bilmiyorum ama beckham ın firikik oyunu[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 daha topa vuramadim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 off kafaya taktım 45080 yaptım. Sıralamada 15. oldum. 99 bin yapan insan mıdır orda ? Birde FBB var o türkmüdür acep merak ettim.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 oha nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Catscratch, 26 Ocak 2005 01:53 tarihinde demiş ki: off kafaya taktım 45080 yaptım. Sıralamada 15. oldum. 99 bin yapan insan mıdır orda ? Birde FBB var o türkmüdür acep merak ettim. azmettim 3 vakte 450000 i geçecem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar