KillJoy Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 http://s16.postimg.org/fhmcfmp39/excelnoob.jpg şimdi sayenizde ana bill of quantity dosyamı numaralandırmıştım kolayca. fakat fiyat teklifi almak için aynı numaraların kalıcı olduğu başka dosyalar oluşturmak zorundayım. ve numaraların sabit kalmasını istiyorum. yani formül ile numaralandırdım fakat ;değer artık sabit kalsın formül silinsin bu mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 kopyala özel yapıştır -> değeri yapıştır tarzı bir seçenek olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 kopyalamadan üzerinde değiştirmem gerekli çünkü sadece item numberların formülünün yok olması gerek. diğer formüllerin kalması lazım üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 yeni bi sütun açıp formülü oraya kopyala. kopyaladığın formülün olduğu yere dediğimi yap. sonra eski hücredeki formülün içerisine eski formül yerine direk değeri yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 daha kısa bi yolu yok mu? yaklaşık 1k item var ve 30-40 a bölünmüş durumda yani seçip yapıştırması ve geri yapıştırması bile baya vaktimi alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 olduğu gibi kopyala sütunu kendi üzerine özel yapıştır-> değer yapacaksın. birleştirilmiş hürce yoksa problem olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 kopyalayıp üzerine yapıştırcam. tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 eyw saolun. genşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar