undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya bana artik gina geldi arkadaslar kiz yurdunda kaliyorum ve her gün her saniye birileri sevgilileriyle konusuyo gece yatacak oluyosun koridordan "askiiiiiim...askiiiiiim....askiiiiiim" sesleri geliyo yani tmm hersey güzelde ili$kiler laçkala$miomu bölece ya?[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eger aynı $ehırde degılse yararlı ama aynı $ehırdeyse ne yararlı ne zararlı.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bu tip seyler bence zararli msn falan da dahil.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence de zararlı...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 daha hiç zararını görmedim,ama tabi suyunu çıkarmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kıskanmayın kıskanmayın milleti hahaha. nice böyle konuşan gördüm sonra aynı durumlara düştüler.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: sanerixx, 30 Ocak 2005 14:34 tarihinde demiş ki: kıskanmayın kıskanmayın milleti hahaha. nice böyle konuşan gördüm sonra aynı durumlara düştüler. kiskanmakla alakasi yok benim de eski erkek ark.imla vardi cep partner im ama acayip laçkala$tirdi olayi sonunda skldik yani[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o biraz kişiye bağlı tabi.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 cep partner zararlı diyerlerinin zararlı olduğunu düşünmüyorum.zaten cep partner artık alınamıyorum süresi bitmiş ancak eski üyeler kullanabilicekmiş.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: DuNgEoN, 30 Ocak 2005 14:41 tarihinde demiş ki: cep partner zararlı diyerlerinin zararlı olduğunu düşünmüyorum.zaten cep partner artık alınamıyorum süresi bitmiş ancak eski üyeler kullanabilicekmiş. ya $u 5 dksi bi kontör olanlar fln var abi ne hatunlar var sevgilisiyle bulu$uo sonra gelio yarim saat sonra ario çocugu 3-4 saat konusuyo ne de olsa 1 saat 12 kontör.böleleri var yani cinsimden utaniyorum[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 utanıyorsan gel seni de bizden yapalım :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: undomiel, 30 Ocak 2005 13:51 tarihinde demiş ki: ya bana artik gina geldi arkadaslar kiz yurdunda kaliyorum ve her gün her saniye birileri sevgilileriyle konusuyo gece yatacak oluyosun koridordan "askiiiiiim...askiiiiiim....askiiiiiim" sesleri geliyo yani tmm hersey güzelde ili$kiler laçkala$miomu bölece ya? bide beni neden aramiyorsun diyorsun !! bi bildiğimiz var heralde cnm aa ilişkimis laçkalaşmasin ;)) özle biras dimi ama euhe[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sen de hic aramion ama simdi saptirma konuyu =oP[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ipek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 zararlı [Bu mesaj ipek tarafından 30 Ocak 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Cep partner ilk 1-2 ayda cok yararlı sonraki aylarda değişiyo bu durum tabii.Cep öğrenci dahada cok yararlı bence.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Boku çıkıyor cep partnerin ayrılıncada kapattırmak zorunda kaldımdım 100 ytl verip binlerce ytl konustum ama belkide beynimi yedi telefon kızda çiğerlerimi yedi malum hostun sevgilisi hostes olur ama havalı alayı[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center [Bu mesaj TahtaBacak tarafından 30 Ocak 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 zararlı genç.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Abi çok kötü bence ya kiz milleti dakka başi konuşuyo kontör yok felende diemiosun dinlemek zorunda kaliosun.[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Öyle olsa iyi olum. Bir yerden sonra seni seviyorumlar, özledimler bitiyor kavga etmek işten bile sayılmıyor yani.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: fordcus, 30 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Öyle olsa iyi olum. Bir yerden sonra seni seviyorumlar, özledimler bitiyor kavga etmek işten bile sayılmıyor yani. zaten insan hayatinda en cok kavga ederken konusur =) aslinda kavga zamanlari icin bi hat bulundurmak lazim.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bide telefonda daha rahat oluyor kabarıyorlar yüz yüze olunca fazla sataşamıyorlar tel açıp mesaj atıp posta koymak kolay seni seviyorum demekde kolay mesaj o bakımdan daha iyi[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bana kalırsa pek iyi değil gibi o yüzden kullanmıyorum zaten :) ama fiyat vs. bakımından kullanılması aşırıya kaçırılmazsa yararlı bir şey.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bütçeye katkısı tartışılmaz zaten[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bana oto. her ay bankadan 500 könt yüklenior (avea) babam buna deli oluyor özellikle o yüzden bu hafta bana 2 tane cep öğrenci alacakmış onu kullanacakmışım (dieri arkadaşa işte =) )[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 böööyle uzun uzadıya telefonla konuşmak kadar nefret bi olay yok. Başın ağrıyo zaten bi saatten sonra. bence gereksiz ve nefret bi olay. Ama bende yok mu, var orası ayrı =)[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar