Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep partner,cep aile,cep ögrenci gibi ucuz hatlar iliskiye faydali mi zararli mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bana artik gina geldi arkadaslar kiz yurdunda kaliyorum ve her gün her saniye birileri sevgilileriyle konusuyo gece yatacak oluyosun koridordan "askiiiiiim...askiiiiiim....askiiiiiim" sesleri geliyo yani tmm hersey güzelde ili$kiler laçkala$miomu bölece ya?[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Mesaj tarihi:
eger aynı $ehırde degılse yararlı ama aynı $ehırdeyse ne yararlı ne zararlı.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
Bu tip seyler bence zararli msn falan da dahil.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
kıskanmayın kıskanmayın milleti hahaha.

nice böyle konuşan gördüm sonra aynı durumlara düştüler.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
said:
sanerixx, 30 Ocak 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
kıskanmayın kıskanmayın milleti hahaha.

nice böyle konuşan gördüm sonra aynı durumlara düştüler.

kiskanmakla alakasi yok benim de eski erkek ark.imla vardi cep partner im ama acayip laçkala$tirdi olayi sonunda skldik yani[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Mesaj tarihi:
cep partner zararlı diyerlerinin zararlı olduğunu düşünmüyorum.zaten cep partner artık alınamıyorum süresi bitmiş ancak eski üyeler kullanabilicekmiş.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
said:
DuNgEoN, 30 Ocak 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
cep partner zararlı diyerlerinin zararlı olduğunu düşünmüyorum.zaten cep partner artık alınamıyorum süresi bitmiş ancak eski üyeler kullanabilicekmiş.

ya $u 5 dksi bi kontör olanlar fln var abi ne hatunlar var sevgilisiyle bulu$uo sonra gelio yarim saat sonra ario çocugu 3-4 saat konusuyo ne de olsa 1 saat 12 kontör.böleleri var yani cinsimden utaniyorum[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Mesaj tarihi:
utanıyorsan gel seni de bizden yapalım :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
said:
undomiel, 30 Ocak 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
ya bana artik gina geldi arkadaslar kiz yurdunda kaliyorum ve her gün her saniye birileri sevgilileriyle konusuyo gece yatacak oluyosun koridordan "askiiiiiim...askiiiiiim....askiiiiiim" sesleri geliyo yani tmm hersey güzelde ili$kiler laçkala$miomu bölece ya?

bide beni neden aramiyorsun diyorsun !! bi bildiğimiz var heralde cnm aa ilişkimis laçkalaşmasin ;)) özle biras dimi ama euhe[signature][hline]Time for lust time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money send me green
Heaven you will meet
Make a contributiona nd you'll get the better seat
Bow to leper messiah
Mesaj tarihi:
Cep partner ilk 1-2 ayda cok yararlı sonraki aylarda değişiyo bu durum tabii.Cep öğrenci dahada cok yararlı bence.[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Mesaj tarihi:
Boku çıkıyor cep partnerin ayrılıncada kapattırmak zorunda kaldımdım 100 ytl verip binlerce ytl konustum ama belkide beynimi yedi telefon kızda çiğerlerimi yedi malum hostun sevgilisi hostes olur ama havalı alayı[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center

[Bu mesaj TahtaBacak tarafından 30 Ocak 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi çok kötü bence ya kiz milleti dakka başi konuşuyo kontör yok felende diemiosun dinlemek zorunda kaliosun.[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Öyle olsa iyi olum. Bir yerden sonra seni seviyorumlar, özledimler bitiyor kavga etmek işten bile sayılmıyor yani.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 30 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
Öyle olsa iyi olum. Bir yerden sonra seni seviyorumlar, özledimler bitiyor kavga etmek işten bile sayılmıyor yani.

zaten insan hayatinda en cok kavga ederken konusur =) aslinda kavga zamanlari icin bi hat bulundurmak lazim.[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Mesaj tarihi:
Bide telefonda daha rahat oluyor kabarıyorlar yüz yüze olunca fazla sataşamıyorlar tel açıp mesaj atıp posta koymak kolay seni seviyorum demekde kolay mesaj o bakımdan daha iyi[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
bana kalırsa pek iyi değil gibi o yüzden kullanmıyorum zaten :)
ama fiyat vs. bakımından kullanılması aşırıya kaçırılmazsa yararlı bir şey.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
Bana oto. her ay bankadan 500 könt yüklenior (avea) babam buna deli oluyor özellikle o yüzden bu hafta bana 2 tane cep öğrenci alacakmış onu kullanacakmışım (dieri arkadaşa işte =) )[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
böööyle uzun uzadıya telefonla konuşmak kadar nefret bi olay yok. Başın ağrıyo zaten bi saatten sonra. bence gereksiz ve nefret bi olay.
Ama bende yok mu, var orası ayrı =)[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
  • Yeni Oluştur...