Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep partner,cep aile,cep ögrenci gibi ucuz hatlar iliskiye faydali mi zararli mi?

undomiel

Öne çıkan mesajlar

ya bana artik gina geldi arkadaslar kiz yurdunda kaliyorum ve her gün her saniye birileri sevgilileriyle konusuyo gece yatacak oluyosun koridordan "askiiiiiim...askiiiiiim....askiiiiiim" sesleri geliyo yani tmm hersey güzelde ili$kiler laçkala$miomu bölece ya?[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 30 Ocak 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
kıskanmayın kıskanmayın milleti hahaha.

nice böyle konuşan gördüm sonra aynı durumlara düştüler.

kiskanmakla alakasi yok benim de eski erkek ark.imla vardi cep partner im ama acayip laçkala$tirdi olayi sonunda skldik yani[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DuNgEoN, 30 Ocak 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
cep partner zararlı diyerlerinin zararlı olduğunu düşünmüyorum.zaten cep partner artık alınamıyorum süresi bitmiş ancak eski üyeler kullanabilicekmiş.

ya $u 5 dksi bi kontör olanlar fln var abi ne hatunlar var sevgilisiyle bulu$uo sonra gelio yarim saat sonra ario çocugu 3-4 saat konusuyo ne de olsa 1 saat 12 kontör.böleleri var yani cinsimden utaniyorum[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Sosyal ağlarda paylaş

said:
undomiel, 30 Ocak 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
ya bana artik gina geldi arkadaslar kiz yurdunda kaliyorum ve her gün her saniye birileri sevgilileriyle konusuyo gece yatacak oluyosun koridordan "askiiiiiim...askiiiiiim....askiiiiiim" sesleri geliyo yani tmm hersey güzelde ili$kiler laçkala$miomu bölece ya?

bide beni neden aramiyorsun diyorsun !! bi bildiğimiz var heralde cnm aa ilişkimis laçkalaşmasin ;)) özle biras dimi ama euhe[signature][hline]Time for lust time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money send me green
Heaven you will meet
Make a contributiona nd you'll get the better seat
Bow to leper messiah
Sosyal ağlarda paylaş

Boku çıkıyor cep partnerin ayrılıncada kapattırmak zorunda kaldımdım 100 ytl verip binlerce ytl konustum ama belkide beynimi yedi telefon kızda çiğerlerimi yedi malum hostun sevgilisi hostes olur ama havalı alayı[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center

[Bu mesaj TahtaBacak tarafından 30 Ocak 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fordcus, 30 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
Öyle olsa iyi olum. Bir yerden sonra seni seviyorumlar, özledimler bitiyor kavga etmek işten bile sayılmıyor yani.

zaten insan hayatinda en cok kavga ederken konusur =) aslinda kavga zamanlari icin bi hat bulundurmak lazim.[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa pek iyi değil gibi o yüzden kullanmıyorum zaten :)
ama fiyat vs. bakımından kullanılması aşırıya kaçırılmazsa yararlı bir şey.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

Bana oto. her ay bankadan 500 könt yüklenior (avea) babam buna deli oluyor özellikle o yüzden bu hafta bana 2 tane cep öğrenci alacakmış onu kullanacakmışım (dieri arkadaşa işte =) )[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

böööyle uzun uzadıya telefonla konuşmak kadar nefret bi olay yok. Başın ağrıyo zaten bi saatten sonra. bence gereksiz ve nefret bi olay.
Ama bende yok mu, var orası ayrı =)[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...