DaidaFlu Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 bugün logitech h111 headset aldım csgo da iş görür diye ucuz yollu. yalnız pc de mikrofonu çalıştıramadım.(tek jakı var) ne ön jakta ne arka jakta kulaklıktan ses geliyor ama mikten ses almıyordu. sonra yeşilden çıkarıp pembe ön jaka takınca mikrofondan ses aldım ancak şimdi de kulaklıktan ses gelmiyor haliyle. nasıl yabacauk? ses kartı onboard. driverını güncelledim. eskiden böyle olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 biraz anlamsız yazmışsın kulaklıktan hiç ses aldın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ahanda bundan galiba http://i.stack.imgur.com/Cqlsv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 tek girişli kulaklıklar zaten pc'de calısmıyor olsa gerek ? tablet telefon gibi şeyler için değil mi ? telefon kulaklığı da tek giriş, takınca ses alıyorsun ama üstünde mic olmasına rağmen calısmıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 ben de logi kulaklık aldım dikkat etmeden çift girişli çıktı laptopa adapte etmek için harici ses kartları var 10 euroya aldım canavar gibi çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar