razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 imgur'u gerizekalı bir şekilde engellediler ya, ben gibi bazılarınız iş yerinde, telefonda, reddit mobil'de vs giremiyordur. imgur yerine filmot diyerek erişebiliyoruz az önce keşfettim. i.imgur.com/qWUMhQc.jpg buna giremiyoruz i.filmot.com/qWUMhQc.jpg buna girebiliyoruz tabii paticikte hepsi görünüyor img linki olarak koyunca o da ayrı bir konu başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 iyi oldu bu sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 İşte amme hizmeti! Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 bi gifv'ler için çalışmıyor onu da v'yi silip gif yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 pic threadde denedim direk fail yalnız. çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 o kendi failliğin bence, ayrıca paticik'te dediğim gibi imgur linki de atabiliyosun direkt çıkıyor. http://i.filmot.org/qWUMhQc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar