Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar matematikten dönem ödevim var Ödev sitelerine üyeliği olanlar bana bunu gönderebilir mi acaba? Konu: Fonksiyonlar[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] [Bu mesaj Hadescik tarafından 29 Ocak 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bana yolla ben yasem bu kadar acizmisin a.q bi ödevi yazmaya
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bana da yaparmısın???:) ya cidden şöyle ödevsitesi vs. ödev sitelerinden üyeliği olanlar paylaşsa çok güzel olur bu topici de dönem ödevi için genel bir topic yapabiliriz ben kendi dönem ödevimi söyleyeyim bu arada dede korkut ile yüzüklerin efendisini her yönüyle karşılaştırmak:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 eğer hoca el yazısı istiyosa ki bizimkisi öyle istiyodu herhangi bi kütüphaneden mutlaka mulabilirsin fonksiyonları[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
SFX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Topiğe baktım ve google da aradım;baya yararlı siteler var hangisini söyliyim :)Google da fonksiyonlar de bas(sadece Türk sayfalarında yaparsan İngilizce bilmiyosan yardımcı olur)en alttaki linkler baya yararlı olcaktır...Ama hiçbir hocanın iyilik yapıpda el yazısı istemiyeceğini sanmam :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC
mutos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 internette kasmaya ne gerek var :D.okul kitabından yaz en iyisi :D. hoca okumaz bile kendini yorma yani :p[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 çok kolay bir konun olduğunun farkındasındır umarım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bizim çok kolay yapmişlar bu sene geo dan aldim 30 tane yamuk sorusu bul yap :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Öne çıkan mesajlar