Enialis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 helal olsun iyi yapm1s1n. H1yarlar örensin herkesi kaz1klayamayacaklar1n1. Sonuna kadar..[signature][hline]Sevmek sadece esen kuvvetli bir fırtınadır, Sevilmek ise bu fırtınaya dayanmasını ve bundan yararlanmasını öğrenmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 direk tüketici haklarına başvur hiç uğraşma salaklarla tel. etmekle harcadığın zmana yazık[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 maydonoz taktir ettim.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sonuna kadar haklısın. Eğer o ürünün aynısı kalmadıysa sana onun bir üst modelini vermekle yükümlüdür söz konusu olan firma ve tek kuruş para talebinde bulunamaz. Sen ne olursa olsun ilgili kuruluşlara bildir bu olayı. Tam anlamıyla bir rezilik çünkü işin bu kadar gecikmesi. Olmadı bana haber ver molotofları, sapanı ve bıçakları hazırlayıp geleyim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 en son attığım maili burayada yazıyım From: "Mert Öztekin" To: "Mavi Bilgisayar Destek Hattı" ; Subject: Teknik Servis Date: 29 Ocak 2005 Cumartesi 14:51 Tüketici Haklarına başvurmadan önce 3 internet sitesinde açtığım konular belki ilginizi çeker diye düşündüm. Paticik Forumları: http://forum.paticik.com/view.php?id=110791&page=1 Bilişimhaber Forumları: http://forum.bilisimhaber.com/index.php?showtopic=5097 Donanımhaber Forumları: http://forum.donanimhaber.com/m_1852746/tm.htm Bilgilerinize.... Mert Öztekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 HAYATTA Bİ DAHA MAVİ BİLGİSAYARDAN ALMAM!!! (lol)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hll olsun valla imrendim sana, ben böyle uğraşmayi sevmem verir çikardim helal olsun valla tekrardan...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 BunLar Gibileri BöyLe Özenle Donanım& Yazılım bölümüne Karaliste olarak Sorunlarıyla Beraber stickylicen, millet bilinçlensin. Bakalım ondan sonra müşteri kazıklamak neymiş öğrensinler. Takdir ettim seni. Hakkını aramaya devam et[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 diğer mesajları okumadımda Mydonose hakikaten tebrikler Böyle uğraşmak gerekiyor başka birşeyden anlamaz bu kişiler halkı kandırmaya okadar cok alışmışlar ki bir noktada çark edecekler emin ol dedigin aynen dogru sana sattıkları ürün bozuk ise değiştirildiginde aynı ürünü vermeliler aynısı yoksa bir üst modeli veriyorlar ve sen tek kuruş fark ödemiyorsun bu açların halkı kazıklayıp da elde ettikleri geliri başka ülkede olsan dava açıp öyle güzel burunlarından getirtip ders verirsinde burda uğraşırken harcayacagın para alacagın paradan az olur. Yinede yaptıgın oldukça dogru bir adım. tebrikler[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bir ekleme daha yapayım benimde önceden cd sürücü bozulmuştu ve garanti süresi içinde değiştirileceginde o hızda cd sürücü olmadıgından (24* idi) 48* vermişlerdi ve en ufak bir fark vermedim talep de edilmedi çünkü dogrusu budur ama bukadar cok bilinen ve satış rakamları iyi olan bir firmanın böyle bir tutum sergilemesi, tüketici yasasını bilmeyen kişileri çalıştırıp senle muhattap etmesi gülünç. o parçayı getiren firma ile arasında böyle bir sorun cıktı ise bunu tüketiciden karsılamak yerine kendi karsılamalı.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 mydonese en iyisini yapıyosun kardeş burunları surtsun bundan sonra bu tip yerlerin...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 http://www.sikayetvar.com uda kullanabilirsin[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bilinçli tüketiciye +1[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Gazetelere mail atmanıda tavsiye ederim o belgeleri de yolla ve detaylı acıklamasınıda yaz tüketici şikayetleri bölümleri var orda yer veriyorlar bilgisayar sektörü ile ilgili oldugundan güncel ve populer bir haber niteligi taşıyor büyük ihtimal yayınlarlar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla helal olsun olayın devamını da yaz da bilgimiz olsun... *oh olsun ip..lere şeklinde el kol hareketleri yapar*[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 helal olsun mydonose, senden de bunu beklerdim :) yardım gerekirse söylersin yapılacak birşeyler olursa biz de bir ucundan tutarız geliriz felan. benzer bir durumu KabloNET ile yaşamıştım, deli ediyorlar adamı Her ay düzenli fatura ödemene rağmen aradığın adam "Para ödemediğiniz için size yardım etmiycez" diyebiliyor. (Bu arada eve daha yeni geldim, geç baktığım için özür) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Ocak 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çok yerinde örnek bir davranış buna benzer bir olayı bende tv kartında yaşamıştım ama pek fazla zorlanmadan halletmiştim. gerçi böyle .. insanlar oldukça bilinçsiz olarak para verenler çok olacaktır.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 benim P4 1.7 işlemcimle İntel orginal i850D mainboardımı çaldırlar bide tehdit edildiğimizle kaldık bişe yapamıosn türkiyede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ßu kadar terbüyesizlik olmaz ya tmm deseydın getırselerdı malı kafasına fırlatsaydın harbı dogru solemıssın sen onlara verdin yenisini getirsinler diye adam sana upgr olmusunu verdı bu ne bıcım iş[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eheheh aynısı benımde basıma geldı t610 telefonumu telefon hastanesı dıye bı yere verdım adamlar 4 ay sonra telefonu bozuk olarak verdıler bende daha sonra gerı verdım adamlara 1 ay daha bekledım ve 5 ay sonra telefonum yarı calısır halde geldı :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Tüketici hakları ikinci planda. Bulduğun ilk pahalı objeyi ayağının altına alıp "Ya verirsiniz ya kırarım." yada "Ver yoksa sizi döverim."[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Donanima bende buna benzer bi konu actim firmalar ayri ama mantik ayni musteriyi somurme....[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 helal olsun devam et. burunları sürtsün ib.e heriflerin.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 helal walla!!.. bence sakın mücadeleyi bırakma tüketici haklarından bahsettiğin iyi olmuş böle hilekarları ençok tedirgin eden tüketici haklarını koruma derneği filandır!! bizlerede ders olsun beyler başımıza filan gelir bigün..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Arkadaşım seni kutluyorum.Bende bir anımı sizle paylaşıyım; Benim eski bilgisayarımı Kadiköy Transdata'dan almıştım; Bilisayarımda donmalar ve oyunaları açamama ve kitlenmeler olduktan sonra transdata ya geri götürdüm .(bilgisayarı alalı 3 ay oluyor) Bana 15 gün dediler ama 1 ay sonra geri verdiler hiç bir şey değişmemişti yok priz yok ram bozuk dediler.Bundan sonra Tam DÖRT kere geri götürdüm dört kere teknik servise verdim ve hiç bir şey değişmedi.Sonunda garanti kapsamı bitti aradan 2 sene geçmişti zaten.. Eksen bilgisayardan ise şuan aldığım bilgisayarımı aldım.Adamlar gerek kalite gerek sunum gerekse müşteri hizmeti olarak sağolsunlar çok ilgilendiler.Bilgisayarımdanda çok memnunum şuan.Herekse Kadiköy Eksen bilgisayarı tavsiye ediyorum..[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar