pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 aynen. gerçi lazım birşey. bir defalığına tüm arşivi indireceksin el mecbur. şunu alıcam hatta 7200rpm değil o düşündürdü çok farkedir mi diye. caviar black 7200 2tb fiyatı ile bu aynı. http://www.vatanbilgisayar.com/wd-35-4tb-caviar-blue-sata-30-5400rpm-64mb-cache-harddisk.html store'dan aldığım tüm listeyi cihazda tutarım. İŞTE O LİSTE Resogun NBA 2K15 NBA 2K16 GTA V Dragon Age: Inquisition Terraria Tetris Ultimate Far Cry 4 Minecraft Lego The Hobbit Borderlands The Handsome Collection The Witcher 3: Wild Hunt FIFA 16 NBA 2K16 Broken Age Super Meat Boy Fallout 4 Batman Arkham Knight Star Wars Battlefront King's Quest Heavy Rain Beyond Two Souls Assassin's Creed Unity Assassin's Creed Black Flag Tom Clancy's The Divison Destiny Legendary Edition The Elder Scrolls Online Magicka 2 Mortal Kombat X Helldivers Rayman Legends Shadow of Mordor Driveclub Gold Edition Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Diablo III: RoS Ultimate Edition inFamous Second Son Strider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 BU TB arttıkça diskin boyu artıyo mu sığmama durumu olabilir mi gerçi açıp bnm ps4 içine bakmadım da onunda boyu bu HDD ler kadardır heralde. Hatta internette SSD takan manyaklarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Editör dua et çok meşgulüm. Mesaj bile yaxamıyorum patiye. Yoksa ben senin ne boklar yediğini tek tek yazacam da buraya, sabret azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 3 buçuk saattir bekliyorum editör'ün kirli çamaşırlarını... daha bişey yok rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ps3 ile ps2 ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 persephone5 said: merhabalar, ben bi patidaşa gitsin diye açtım buraya zaten. şu an yarım saatte 5-6 msj falan geliyor sahibinden'de. bugün, en geç yarın cihaz gider benim açımdan bi sıkıntı yok. 1000e veriyosan gelim alim yarın kadıköyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 saticiyi uyarayim: dogubankta 500gb + 1kol = 1150 aliciyi uyarayim: gold/altin kaplama orjinal DS4 YOK ve hic cikmadi. orjinal olmadigina garanti verebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 https://blog.eu.playstation.com/2015/09/15/gold-and-silver-dualshock-4-wireless-controllers-unveiled/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Goering said: aliciyi uyarayim: gold/altin kaplama orjinal DS4 YOK ve hic cikmadi. orjinal olmadigina garanti verebilirim... Şuna yetkililerden acil açıklama bekliyoruz Üstte verilmiş Tez çürütülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 30 saniyesini harcayip google'a yazip bakmiyor da postu atmadan once. ne ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Nasi yok lan default veriyorlar onu arabistandan alinca ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Goering said: saticiyi uyarayim: dogubankta 500gb + 1kol = 1150 aliciyi uyarayim: gold/altin kaplama orjinal DS4 YOK ve hic cikmadi. orjinal olmadigina garanti verebilirim... http://www.reactiongifs.com/r/kmi.gif ürün satıldı arkadaşlar, ilgilenenlere teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 forum içi mi dışı mı onu söyle bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 forum dışı ilandan ya, hatta bi tanesi 1175 önerdi de ümraniye'ye gitmeye üşendim. geldi aldı elemanın biri, ps2'den 4'e upgrade yapıyomuş baya bi zıplama yapıcak lol. eski oyunları seviyom ben ya dedi, oyundan anlayan adama gitti sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Burdaki satışlar ikinci sayfaya geçtiyse mutlaka forum dışı satılıyor. İlk sayfada sattın sattin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar