Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya'dan Tablet


Chastor

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, nisan ayında 10 günlüğüne Japonya'ya gidiyorum. Çizgi roman dergi , pdfler v.s. okumak için güzel ve büyük ekranlı bir tablete ihtiyacım var, gitmişken oraya bir tane alayım diyorum.

Japon/Çin markalarını çok takip etmiyorum. Özellikle ekranı kaliteli ve büyük olan maksimum bin liraya bir tablet ne önerebilirsiniz patiler ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Akihabara'dan baya bir şey almayı planlıyorum ama fiyatlandırma konusunda bir fikrim yok. Hani alacağım şey 100 lira falan daha ucuz olacaksa hiç kasmam Türkiye'den alırım.

O yüzden Japonya'da hani marka ucuz olur yada buranın vatan bilgisayarı gibi orada nere var gitmeden araştırabilmem için ?

Bide tabletten de anlamadığım 10" civarlarında güzel ekranlı bir tablet bulamadım ucuza. İşlem gücüne çok ihtiyacım yok ama çizgi roman ve film için güzel ekranlı olsun istiyorum.

Halp pls :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de Ipad Air 2 1649 liraya Japonyada ise %8 tax freeyle 1219 liraya denk geliyor. Fena değil aslında.
Edit: Vatan'da 1450 liraymış aslında

Bu konuyu acaba güzel bilmediğim Japon markası var mı onu öğrenmek için açmıştım. Xiomi gibi kaliteli ama türkiyede yaygın olmayan markalar var mı Japonya'da?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Japonya'dan aldığının ürünün Türkiye'de garantisi olacak mı? Bir de onların operatörleri falan değişik diye biliyorum, burada LTE'si, 3G'si falan çalışmayabilir (tabii öylelisini alırsan).

İyice bir araştır derim, sırf orada 300 400 lira ucuz diye Türkiye'de kullanamayacağın ya da bozulduğunda garantisinden yararlanamayacağın şeyler alma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...