KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Merhaba arkadaşlar Chipset G31 anakartıma ddr 2 4gb 800 mhz 2 adet ram aldım. Taktığımda 4 gb gördü sistem. Dedim slotta arıza vardır birini çıkartıp biostan baktım tekini de 2 gb görüyor. Kazıklandım diye düşünüyorum iade edicem ptesi ama, internette de benZer çok sorun gördüm bende sizlere danışmakt isterim. 64 bit windows 7 sistemim. Nasıl çözebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 nerden aldın ? direk kazıklanma diye düşünme belki hatalı yollamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 applev0dka said: nerden aldın ? direk kazıklanma diye düşünme belki hatalı yollamışlardır. Gittigidiyordan ama adam baya satmış aynı maldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 üzerinde yazması lazım kaçlık olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar