Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Deadlock ve Master Of Orion'a kıyasla ne farkı vardı bunun hatırlamıyorum. ama 20 sene önce deli gibi oynar çok severdim. şimdi bile grafiklerine baktığımda bi heyecan veriyor. James çok güzel anlatıyor, dinlemek şart. sorum şu olacak: EOTFS oyununun Deadlock ve MOO'ya kıyasla farklarını hesaba katarak, yakın zamanda buna en yakın tadı veren oyun nedir? önemli: "en son çıkan 4X oyunları nedir" diye sormuyorum, olay EOTFS'de bitiyor. https://www.youtube.com/watch?v=OzPWFZw7Yec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 cok haritali civ bu. benzer bir sekilde ayni anda multi harita build ettigin ve savastigin bir space 4x varoldugunu sanmiyorum. space 4x lere degil, warlock tarzi fantasy settinglere bak diyecegim ama onlarin da cok alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 master of orion ne guzel oyundu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 burası emperor of the fading suns topiği, master of orion övmek yasak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar