4Ever Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Selam Arkadaşlar, Çalıştığım firma için Android App yapacak ve freelancer olarak çalışacak developer arıyoruz. Uygulama: Biraz e-ticaret, biraz sosyal ağ. İkisinin karışımı bir proje olacak. Web servisleri ve IOS tarafı yapılıyor. Aynı zamanda Andorid tarafınında bitmesini istiyoruz. Tecrübeli bir arkadaş arıyoruz. Bütçe ve ödeme konusunda sıkıntımız olacağını sanmıyorum ;) Çalıştığım firma: voden.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ver gokalpe yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Uzaktan kedi gibi izliyor o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ozel mesaj olacagdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ben yaparım 20.000 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 troll'ü bi kenara bırakalım, iş konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 piyasası nedir abi bu işin? yaklaşık ücret söyleyin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 KillJoy said: piyasası nedir abi bu işin? yaklaşık ücret söyleyin bakalım Piyasası diye birşey yok :) Developer fiyat söyleyecek bizde ona göre ilerleyeceğiz. Müşteri tarafını soruyorsan zaten hayallerimizin bitti yerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 hayallerinizin bittiği yer ne oluyo? adam dese 3 ay sürecek aylık 12k ok musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 KillJoy said: hayallerinizin bittiği yer ne oluyo? adam dese 3 ay sürecek aylık 12k ok musunuz? Hayallerinizin değil, hayallerimizin :) 12k problem değil, 3 ay sürmesi problem. O yüzden diyorum bi konuşalım projeyi bir anlatalım. Para en kolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 1 ay 36k dese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Çok kalabalık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Mesela ios app'ini ne kadara yaptırdınız. bi de kimse şu kadar diyemez, neler istiyorsun neye ihtiyacın var teker teker görecek, bu işin karşılığı şudur diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 çalışan mısın yoksa ortak mısın? parayı sen mi vereceksin? ios kısmını kim yazıyor? birebirini mi isteyeceksin andorid için ui hazır mı? yoksa hiç android e el atılmadı mı? işin server kısmı var mı ? yakın bi arkadaşım var, akşam buluşçaz, yazılımcı işten çıkmayı falan düşünüyo da kendisine bahsetmek için öğrenmek istiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 arkadaşlar, Ben kimseden fiyat istemiyorum zaten. Yapabilecek insanları topluyorum. CV lerini alıyorum kendileri ile tanışıyorum ve görüşmeye çağırıyorum. Projeyi detaylı şekilde anlatıyorum, örnek tasarımları ve brief'leri gönderiyorum. Daha sonra kendisi oturup kara verecek, ne kadar sürede ne kadar fiyata yapacağını. Ona göre ilerleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 tukkanin onunu kapamayin demis sahibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 KillJoy said: çalışan mısın yoksa ortak mısın? parayı sen mi vereceksin? ios kısmını kim yazıyor? birebirini mi isteyeceksin andorid için ui hazır mı? yoksa hiç android e el atılmadı mı? işin server kısmı var mı ? yakın bi arkadaşım var, akşam buluşçaz, yazılımcı işten çıkmayı falan düşünüyo da kendisine bahsetmek için öğrenmek istiorm. İlk mesajı okursan sorularının bütün cevapları var. Firmada çalışanım. Proje benim sorumluluğumda, Fiyat hariç geriye kalan tüm konularda ben karar vereceğim (Fiyatı içinde elimden geleni yapacağım). IOS Ajans içerisinde yazılıyor. Webservisler müşteri tarafında yazılıyor (Çünkü aktif çalışan projeleri var). Android tarafına hiç bulaşılmadı. Tasarımlar gönderilecek Webservis dökümanlarına ve servislere gerekli izinler verilecek. Takıldığı rahatsız olduğu her konuda benimle iletişime gececek. Gerekirse yanyana oturup çalışacağımız birisin arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 müşteri sizden böyle böyle bi program yapın bana dedi. sizde ios'u yaptınız android için taşeron arıyorsunuz yani. ha ok. ben direk sizin proje sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 taseron demeyin olm subcontractor deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Özelden yürüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 4Ever said: Selam Arkadaşlar, Çalıştığım firma için Android App yapacak ve freelancer olarak çalışacak developer arıyoruz. Uygulama: Biraz e-ticaret, biraz sosyal ağ. İkisinin karışımı bir proje olacak. Web servisleri ve IOS tarafı yapılıyor. Aynı zamanda Andorid tarafınında bitmesini istiyoruz. Tecrübeli bir arkadaş arıyoruz. Bütçe ve ödeme konusunda sıkıntımız olacağını sanmıyorum ;) Çalıştığım firma: voden.com.tr Selamlar, Bu is icin birini buldunmu? yoksa hala ariyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 RaidenXelRu said: 4Ever said: Selam Arkadaşlar, Çalıştığım firma için Android App yapacak ve freelancer olarak çalışacak developer arıyoruz. Uygulama: Biraz e-ticaret, biraz sosyal ağ. İkisinin karışımı bir proje olacak. Web servisleri ve IOS tarafı yapılıyor. Aynı zamanda Andorid tarafınında bitmesini istiyoruz. Tecrübeli bir arkadaş arıyoruz. Bütçe ve ödeme konusunda sıkıntımız olacağını sanmıyorum ;) Çalıştığım firma: voden.com.tr Selamlar, Bu is icin birini buldunmu? yoksa hala ariyormusun? Arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 4ever halisahaya gelirim diyip gelmistir guvenilir bir patidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 pascalnouman said: 4ever halisahaya gelirim diyip gelmistir guvenilir bir patidir :) gelirim deyip gelmeyen var mı? atalım dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar