Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Developer (Freelancer)

4Ever

Öne çıkan mesajlar

Selam Arkadaşlar,

Çalıştığım firma için Android App yapacak ve freelancer olarak çalışacak developer arıyoruz.

Uygulama: Biraz e-ticaret, biraz sosyal ağ. İkisinin karışımı bir proje olacak. Web servisleri ve IOS tarafı yapılıyor. Aynı zamanda Andorid tarafınında bitmesini istiyoruz.

Tecrübeli bir arkadaş arıyoruz. Bütçe ve ödeme konusunda sıkıntımız olacağını sanmıyorum ;)

Çalıştığım firma: voden.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

hayallerinizin bittiği yer ne oluyo?
adam dese 3 ay sürecek aylık 12k
ok musunuz?

Hayallerinizin değil, hayallerimizin :)
12k problem değil, 3 ay sürmesi problem. O yüzden diyorum bi konuşalım projeyi bir anlatalım. Para en kolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

çalışan mısın yoksa ortak mısın?
parayı sen mi vereceksin?
ios kısmını kim yazıyor?
birebirini mi isteyeceksin
andorid için ui hazır mı?
yoksa hiç android e el atılmadı mı?
işin server kısmı var mı ?
yakın bi arkadaşım var, akşam buluşçaz, yazılımcı işten çıkmayı falan düşünüyo da kendisine bahsetmek için öğrenmek istiorm.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar,

Ben kimseden fiyat istemiyorum zaten. Yapabilecek insanları topluyorum. CV lerini alıyorum kendileri ile tanışıyorum ve görüşmeye çağırıyorum.

Projeyi detaylı şekilde anlatıyorum, örnek tasarımları ve brief'leri gönderiyorum. Daha sonra kendisi oturup kara verecek, ne kadar sürede ne kadar fiyata yapacağını.

Ona göre ilerleyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

çalışan mısın yoksa ortak mısın?
parayı sen mi vereceksin?
ios kısmını kim yazıyor?
birebirini mi isteyeceksin
andorid için ui hazır mı?
yoksa hiç android e el atılmadı mı?
işin server kısmı var mı ?
yakın bi arkadaşım var, akşam buluşçaz, yazılımcı işten çıkmayı falan düşünüyo da kendisine bahsetmek için öğrenmek istiorm.

İlk mesajı okursan sorularının bütün cevapları var. Firmada çalışanım. Proje benim sorumluluğumda, Fiyat hariç geriye kalan tüm konularda ben karar vereceğim (Fiyatı içinde elimden geleni yapacağım).

IOS Ajans içerisinde yazılıyor. Webservisler müşteri tarafında yazılıyor (Çünkü aktif çalışan projeleri var). Android tarafına hiç bulaşılmadı. Tasarımlar gönderilecek Webservis dökümanlarına ve servislere gerekli izinler verilecek.

Takıldığı rahatsız olduğu her konuda benimle iletişime gececek. Gerekirse yanyana oturup çalışacağımız birisin arıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Selam Arkadaşlar,

Çalıştığım firma için Android App yapacak ve freelancer olarak çalışacak developer arıyoruz.

Uygulama: Biraz e-ticaret, biraz sosyal ağ. İkisinin karışımı bir proje olacak. Web servisleri ve IOS tarafı yapılıyor. Aynı zamanda Andorid tarafınında bitmesini istiyoruz.

Tecrübeli bir arkadaş arıyoruz. Bütçe ve ödeme konusunda sıkıntımız olacağını sanmıyorum ;)

Selamlar,

Bu is icin birini buldunmu? yoksa hala ariyormusun?
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

4Ever said:

Selam Arkadaşlar,

Selamlar,

Bu is icin birini buldunmu? yoksa hala ariyormusun?

Arıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...