Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mumkun tabi de, bar ilerlemedikten sonra bir gidim xp alir almaz yine Normal'e donuyor zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: arcane, 30 Ocak 2005 21:03 tarihinde demiş ki: logout olmadan tavern da rested olmak mümkün mü yoksa benim gözlerim mi bozuldu ? Logout olmadan da ayni hizda rested bonus aliyorsun ancak ama bir bar doldurmak icin yaklasik 8 saat sehirde veya tavern icersinde takilman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 evet logout olmadan hatta inn dışında oluyormuş.tabii işe yarar mı tartışılır :D[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Level ne kadar yüksekse o kadar hızlı +1 exp olarak geliyor. 50 civarlarında 9-10 saniyede bir artıyordu.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yalnız bide söle bir durum var eger bir mob kesmeden direk olarak itemsal olan questleri yaparsanız o zaman normal moda a geçmeden double exp alabiliyosunuz.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Quest/discover gibi xpler rested olayini etkilemiyor evet, igneyi ileri kaydiriyor, ama double xp de vermiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar