pscoman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ON=@Click if (==2) message *Staff Member* Return 0 elseif (==3) message *Staff Member* Return 0 elseif (==4) message *Staff Member* Return 0 elseif (==5) message *Staff Member* Return 0 elseif (==6) message *Staff Member* Return 0 elseif (==7) message *Shard Admin* Return 0 Endif bole bir script buldum ancak sphere script klosorune atip paused fln yapinca admin charin ustunde shard admin die ne yazmadi ne yapmam gerek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Script olarak bunu ekle ve resync et; [events e_stafftitle] on=@click if ( > 1) && ( < 7) message *Staff Member* elseif (==7) message *Shard Admin* endif return 0 Tum staff memberlara da .xevents e_stafftitle komutunu uygula, ya da on=@login tabanli bir script yazarak ver o eventi, sana kalmis.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pscoman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya abi sana zahmet direk on@login lisini ayzsan bi sn bana olurmu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pscoman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ha bi de abi bu shard admin fln yazio ya onu renkli nasil yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kendiniz uğraşsanız azcık ya beleşe sonra 2 gün sonra kendinizi adamdan sayıp TIRIVIRI UO SHARD Açıldı diye reklam yaparken buluyorsunuz ayıp ya...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neps Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sayin plus burda ki amaç yardim dır edersin etmessin bu senin vede kişilerin niyetini kalmıştır ama kalkıpta onun nasıl bir calışma icersinde oldugunu bilmeden onu suçlaman hakkın yoktur vede cok gözüme carpan bişi daha var burda bir kaç tip kraldan daha kralcı iş bilenden cok cene yapanlar var adam bu siteye sıgınmış derdini anlatmış ister yardim ederler ister etmezler ama her acılan başlıgın altına bu senin yazın gibi yazan tipler cok adam haklarını kullansın amiri var memuru var ama kral gibi davranmayin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: plus, 30 Ocak 2005 18:36 tarihinde demiş ki: kendiniz uğraşsanız azcık ya beleşe sonra 2 gün sonra kendinizi adamdan sayıp TIRIVIRI UO SHARD Açıldı diye reklam yaparken buluyorsunuz ayıp ya... adam shard acmak icin script yaziyorum dememis, herkesi azarlamaya calismayin.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 al işte hala böleleri var..[signature][hline]CursedAge UO Shard *!You see Omur is attacking to you* Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: pscoman, 30 Ocak 2005 18:21 tarihinde demiş ki: ya abi sana zahmet direk on@login lisini ayzsan bi sn bana olurmu acaba? [events e_stafftitle] on=@click if ( > 1) && ( < 7) message *Staff Member* elseif (==7) message *Shard Admin* endif return 0 On=@login if ( > 1) events +e_stafftitle endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar