Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid'e Skill ?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Taze bitmi$ bir n00bie olarak size soruyorum druid level 9 um skill alacam enchant aldim coldwind dedi diye ama cok zor sonra al falan dediler bunu release edip 2 tane soyle adam akilli once para yapacak skill soyleyebilirmisiniz?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

ben birazdan başlıyacagım druidime , skinning ve leatherworking alıcam.hem kendime set yaparım hemde satarım yani güzel meslek bence, hemde skinning kolay birşey , zaten hep yaratıklarla hasır nesir oldugumuz icin..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 30 Ocak 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
Bu arada Druidler 40tan sonra mailde giyebiliyo . Ne alakaysa not düşiim :P

Druid cloth ve leather giyebiliyor.

Level 40 dan sonra mail giyebilen class Hunter. En azindan US retail 'de boyle. $u an beta' da oynamadigim icin bilemiyorum ne gibi degisiklikler yapiyorlar ancak druid mail giyemiyor, ya da level 54 olmama ragmen farketmedim :p

Eger sadece para kazanmak istiyorsan Skinning ve Mining en iyi secim. Bir sey uretemiyorsun ancak bu tradeskill'leri ile bayagi iyi para yapabilirsin cikardiklarini satip. Kendi kendine armor yapmak falan yalan oluyor bir sure sonra cunku loot'lar her zaman daha iyi oluyor (level 50+ da). Ancak illa ki bir $ey uretmem lazim, kendim kullanirim hem de satarim diyorsan Alchemy al. Eger illa armor falan yapacagim diyorsan Tribal Leatherworking en cok satilan armorlari yapiyor (int+stam olayi oldugu icin).

[Bu mesaj Rodeo tarafından 31 Ocak 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...