Disappear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Taze bitmi$ bir n00bie olarak size soruyorum druid level 9 um skill alacam enchant aldim coldwind dedi diye ama cok zor sonra al falan dediler bunu release edip 2 tane soyle adam akilli once para yapacak skill soyleyebilirmisiniz?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben birazdan başlıyacagım druidime , skinning ve leatherworking alıcam.hem kendime set yaparım hemde satarım yani güzel meslek bence, hemde skinning kolay birşey , zaten hep yaratıklarla hasır nesir oldugumuz icin..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 peki bu skinning nasil yapilir =p bicagi alip yaratigin cesedindemi kullanacaz?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ewt o kadar.cesedin uzerinde skinnable yazanları dograyabiliyormussun..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 şurda skinning/leatherwork falan hakkında ufak bir guilde buldum senin için dis :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bu arada Druidler 40tan sonra mailde giyebiliyo . Ne alakaysa not düşiim :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 e o zaman bizim leatherworking almamızın ne yararı olcak ki?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sagolasin norak[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Virtue-L, 30 Ocak 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Bu arada Druidler 40tan sonra mailde giyebiliyo . Ne alakaysa not düşiim :P Druid cloth ve leather giyebiliyor. Level 40 dan sonra mail giyebilen class Hunter. En azindan US retail 'de boyle. $u an beta' da oynamadigim icin bilemiyorum ne gibi degisiklikler yapiyorlar ancak druid mail giyemiyor, ya da level 54 olmama ragmen farketmedim :p Eger sadece para kazanmak istiyorsan Skinning ve Mining en iyi secim. Bir sey uretemiyorsun ancak bu tradeskill'leri ile bayagi iyi para yapabilirsin cikardiklarini satip. Kendi kendine armor yapmak falan yalan oluyor bir sure sonra cunku loot'lar her zaman daha iyi oluyor (level 50+ da). Ancak illa ki bir $ey uretmem lazim, kendim kullanirim hem de satarim diyorsan Alchemy al. Eger illa armor falan yapacagim diyorsan Tribal Leatherworking en cok satilan armorlari yapiyor (int+stam olayi oldugu icin). [Bu mesaj Rodeo tarafından 31 Ocak 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende bugün lvl 10 druid yaptım herbalism ve skinin aldım.[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 guilde enchanter lazım, çelmeyin aklını çocuğun :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arkadaşlar yeni konu açmamayayım ufak bi konu için dedim,oyunu kuzenimle birlikte almadan önce son kez öğrenmek istiyorum. Wow'daki pvp yeterli mi?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 DAoC kadar ayrintili bir pvp'si yok. Basit kaliyor DAoC yaninda PvP'si ama yeteri kadar iyi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar