BaaL Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mw9ZsyQKBvY hem cctv hem gps, hem de body worn camera. baya güzel bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Selam, Ben böyle birşey almak istiyorum ya : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 fiyat, özellikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 abi kesinlikle ben de böyle bir şey arıyorum fakat kriterlerim var. şu anda piyasadakiler gerçekten çok çirkin ve aracın ön camında bayaa yer kaplıyor, kablolar bilmemneyler falan. bana öyle bir şey lazım ki dışarıdan görünmesin veya çok belli olmasın, zira şirket aracına takacağım ve herkesin görmesini istemiyorum. mesela kaputun önündeki ızgaralar çok uygun olurdu bunun için ama niyeyse kimse oraya konan bir kamera koydurtmuyor, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 "roket adam" said: mesela kaputun önündeki ızgaralar çok uygun olurdu bunun için ama niyeyse kimse oraya konan bir kamera koydurtmuyor, enteresan. termaldir sebep. o isi farklarinda arizasiz/sorunsuz calisacak bir kameranin maliyeti muhtemelen cok yuksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Selam, Tabi toz ve çamur ile lensin kirlenmesini hiç katmıyoruz olaya :D Tabi kaza aşamasında da pert olacaktır büyük ihtimalle ve amacına hizmet etmez. Ben amazon'dan buldum bir kaç tane alternatif. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar