yumy Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Hoş geldin. Güzeliz cidden deemi :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 axedice said: Öfff "dünün haberleri" grego. Bi sus iki dk girme araya. Yeto. ya dünün haberini bile bile kimsin ak mı yazıyorsun. pis, kaba, barzo herif. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Eheheh VAY AK'de de herkes Voltran diyordu burada da öyle oluyor. Süpermiş :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 neutrino said: Laurelin'e bak, gurup yazmış göstere göstere. Hiç yakışmadı. http://i.imgur.com/iYwYJ9F.jpg SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 axedice said: Sparkcaster said: konu trole kapalı Kim la bu voltran? Voltran kimsin ak? İsim ver Nehir ben, memnun oldum ^_^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ^_^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 tanisan memnun olmazsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 aquila said: tanisan memnun olmazsin. Bırak da ona ben karar vereyim dostum! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 dostum mu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 I'm not your dost, mate. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 nehir mi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Valthon said: aquila said: tanisan memnun olmazsin. Bırak da ona ben karar vereyim dostum! bi ara vay ak de dondurdugu pinar beyaz muhabbetini anlatiyim sana tanimis kadar olursun baltazar(temsili): http://i440.photobucket.com/albums/qq124/aonsin/yaranaika.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 http://1.bp.blogspot.com/-z0aeHnhofyQ/Tfe0xP-N1pI/AAAAAAAACtM/Ul7H6eHLD44/s1600/xlarge_p1860348.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 nehir benim bildiğim nehirler karı olur sen de karı msıın şimdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 sonra neden kiz yok forumda :( bi kere kacirmissiniz gene gelmis iste daha ne istiyonuz :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 valla uzun zamandır tek topice bu kadar kadın eti düşmemişti hamdolsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 anadan doğma nehir mi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 utanarak guldum bi de, nehir erkek ismi degil mi. ya bi insan cocuguna niye unisex isim koyar. amac ne yani? deniz, gunes, ruzgar, nehir, tamam dogayi cok sevdiniz de, azcik da cocugu sevin. hosgeldin sen de. gec kenara, kisiseli bi oku bitir. oyle gel. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Hoşgeldin, inşallah kanlı canlı da görme fırsatım olur seni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Marty said: utanarak guldum bi de, nehir erkek ismi degil mi. ya bi insan cocuguna niye unisex isim koyar. amac ne yani? deniz, gunes, ruzgar, nehir, tamam dogayi cok sevdiniz de, azcik da cocugu sevin. hosgeldin sen de. gec kenara, kisiseli bi oku bitir. oyle gel. güngör,ismet,yüksel...var böyle isimler. herhalde bir anlamı var anne-baba için yoksa hakikaten üniseks isim ney ya? hoş geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Uniseks isimlerden 2 tane severim, deniz ve derya. Burçin mesela erkekte gördüm çok irite etti beni. Sikko adamın da tekiydi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 selamlar. ada ismi nasıl, kız erkek farketmez çocuğumuz olursa bu ismi verelim diyoruz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Kız olursa verin tabi güzel isim. Erkek olursa da bi erkek ismi tercih edin. Hüseyin bile adadan iyidir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Merhaba Ada Hanim, bisey bisey Tesekkurler. Merhaba Ada Bey, bisey bisey tesekkurler. bey daha iyi duruyo. ben erkek diye tahmin eder bey yazardim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Fistan said: anadan doğma nehir mi abi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.