Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ben şirketim için hazır bir tema aldım. Html ve Css bildiğim için her şeyini istediğim bi yaptım ettim. Sıkıntı yok. Ancak tema ile gelen iletişim sayfasındaki contact form çalışmadı. Php'den hiç anlamıyorum. Acaba bir hata mı var bir yerlerde? Tema'yı satın aldığım yerle iletişime geçebilirim ama ilk önce burayı deneyeyim dedim. Öbür taraf uzun sürer gibi. HTML Form Kodları Gönder PHP $to = "[email protected]"; $from = "[email protected]"; $headers = "From: " . $from . "rn"; $subject = "Website Mesaj Kutusu"; $body = "Adi: " . $_POST['fname'] ."n"; $body .= "Soyadi: " . $_POST['lname'] ."n"; $body .= "E-mail: " . $_POST['email'] ."n"; $body .= "Mesaj: " . $_POST['message'] ."n"; if (mail($to, $subject, $body, $headers, "-f " . $from)) { //echo 'Mesajınız bize ulaşmıştır, teşekkürler.'; } else { //echo 'Gönderide bir hata oluştu, lütfen tekrar deneyin.'; } ?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar