Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 C sürücüme birşeyler olmuş E bir bakmak gerek Ram'im mi çok az acaba Eğer virüs varsa da Norton amcam temizler[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Camdaki buğuya Ev yaptım pembe panjurlu Resmini çizdim bi de içine Ehi ehi diye gülme bana! Nedendir bilmem celallendim bi anda[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Kenderleme, 22 Şubat 2003 02:20 tarihinde demiş ki: C sürücüme birşeyler olmuş E bir bakmak gerek Ram'im mi çok az acaba Eğer virüs varsa da Norton amcam temizler[hline]Peheey! haha hahaaaaaaaa :selami style:[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Valla Justin sen getirdin aklima. Ibreti alem[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Hmm benimde işime yarayabilir :-p Derste bana durmadan bakan kızda neyse :) Camda güzel bir gül Eren gibi duruyor... :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Kenderleme, 22 Şubat 2003 02:20 tarihinde demiş ki: C sürücüme birşeyler olmuş E bir bakmak gerek Ram'im mi çok az acaba Eğer virüs varsa da Norton amcam temizler[hline]Peheey! niye bence çok yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 fedaykin, eyw falla okudum ve hala yerdeyim =)) Hosh hersheyin yanında bende seviorm shu anda, chıkıorusda. Eeth dorudur bazı alışkanlıklarım deişti. Ama benim durumum biras farklı =) Hich yoktan biliorumki bi gün biticek Ne ilk ne son olucak bu... Daha 17 yaşındayım, amacım onunla geçirebildiim kadar güzel zaman geçirmek gönlümü eğlendirmek Sora Ema aplamısın dedii gibi Yukarı Bakıp NExxT! =)) Her ne kadar shu anda bunları söylerken, kalbim ne pislik bi adamsın sen mal gibi kullanıosun kızı dio ama.. seviorm dorudur, shu anda elimden gelen hersheyi veririm ona.. Ama sonu gelicekse,haberdar olmanın zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Kenderleme, 22 Şubat 2003 02:20 tarihinde demiş ki: C sürücüme birşeyler olmuş E bir bakmak gerek Ram'im mi çok az acaba Eğer virüs varsa da Norton amcam temizler[hline] en güseli buymuş ya süper [Bu mesaj WaNTeD tarafından 08 Mart 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 biraz geç farkettim topici ama bu topicin eğlencesini kaybettiği anlamına gelmiyor tabi ki ben kafede yere yığılırken "nooluyo lan buna" manasında bişrçok bakış hissettim üzerimde ve bence herkes öğrenmeli şiir nasuııl yazılır diye:) UP![hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Justin, 15 Mart 2003 13:08 tarihinde demiş ki: böhüüüüü yeter beee bu topic hiç tarihe karışmıcakmı böhüüüüü[hline]cRn dua et sticky yapmiyolar :)[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Bu topic bir paticik efsanesi o yuzden diger efsanevi topiclerle birlikte efsanevi topicler diye bir bölüme kaydirilsin. Justinin topici bircok gencin hayatinda önemli bir rol oynayan muhteşem bir kaynaktir. (= pepelek alemine siir sorma alirsin cevabini)[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Şimdi gördüm tekrardan baştan sona okudum, hatta icq listemden arkadaşlara gece mezesidiye yolladım beğendiler onlarda yolluyor :) paticik.com a reklam yapıyoruz. Neyse efem şiir yazasım geldi Cıplak elle cuk elle, cuke cuke cukellee Efendim ne demiştiniz? Rivayete göre seviyormuş kalbim sizi Ehem öhöm utandırdınız bendenizi Nolamaz çaldın kalbimi yıktın zati halinizi şiir örneği iki Camı silerken gördüm seni Etrafa meyul meyul bakıyordun Rabbim yardım et kalbim birseksen Eller pırpır yüreğim zırzır Ne zırlıyorsun kedi gibi mırmır şiir örneği üç C verin bana, cceeee E verin bana, eeee R verin bana, reee E verin bana, sieee N verin bana, null set(boş küme) şiir örneği dörtt Cemile dedi ki Elaleme soruşturdum yok Ra ra ra,rerere ne yok Ee senin için umut yık Neden allahım neden istemiyorum ben böyle bir aşkıııı şiir örneği bej Can damarımdan vurdun beni En azından öyle sanıyorsun kara kahküllü Raptiye raprap derler bana justice Evet saygı duyacaksın bana No yu kabul etmem gelirsem oraya... şiir örneği altı no köprü altı (ilk defa düzelme umutları gördüm hehe no alcohol no vitamin) Cimcime derdim hep sana En hakikisinden güzel birşeysin Razı gelmiyor kalbim En hakiki güzel tenine dokanmaya Neden böyle gülüşün sokuyor beni komaya şiir örneği yettii Cızbız bar gibisin Ellerin geçip gittiği Rokfor peyniri gibisin En küflüleri gibisin Nerden aldım böylesini, fare yemi gibisin şiir örneği seksiz Center of my heart Enter the matrix Rock my heart Evolution will begin Neither of us will feel the same şiir örneği donsuz Ciberia a cold place Eric says so, as your heart Rintintin goes that way Enter the saloon Need for drink şiir örneği On Come to my hill Enter the local cafe Rythm will capture ur heart Enter to my heart Nobody fool the end of the episode 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yahu o kadar yazdık insan bakar aa up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Evet bahar ayları geldi. O yüzden bu topicin insanlara ders olmasi açisindan yukarida durmasi iyi olur. Yukari yukari ve ileri.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 iki kere gidiyor mesaj ühü :( [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 21 April 2003 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 app! kesinlikle hatirlanmali, hatirlatilmali :) kizma justin eheh[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 lol justin bu topici yazacağına bin pişman olmuştur, hala da oluyordur. :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ayıpsın :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 justin biraz geç oldu am 10 şiir örneği yazdım hehehe :) hem şimdi sende gülerek hatırlarsın olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yeni üyeler yeni anılar Yukarı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Deep-Night, 05 October 2002 16:07 tarihinde demiş ki: Can nedir ki Elin elimde tüketilmedikten sonra, Renklerin ne anlamı kalır; En güzeli olan sen; olmadıktan sonra Ne anlamsız hayat sen yanımda olmadıkça :p[hline]deep-night Süfer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Buna deli gibi gülmüştüm o zaman, yine karnım ağrıdı gülmekten ehaueh said: Zed, 05 October 2002 17:03 tarihinde demiş ki: Can boğazdan gelir dediler Ekmekleri banıp yedirdiler Rejim yaptım güldüler Enseme şap şup indirdiler Napıyım ben şimdi kankiler? süper oldu. bu şiiri oku, işin hallolur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Adamaın yarasını tekrar tekrar deşiosunuz yazık..[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Çocuk giremiyo internete fatura yüzünden bi süredir, görse bunun yine uplandığını kahrından ölürdü herhalde:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar