SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben en çok topic bugün açılmış gibi yorum yapanlara gülüyorum[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Önemli olan zamanı değil. Yoksa zaten "aynı konuda topic açmayın" denmezdi? İnsanların söyleyecek anlamlı ve konuyla alakalı bir şeyi olduğu sürece konuya mesaj atabilirler. Acaba gülünmesi gereken onlar mı? Bence başkası ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Rewendor, 30 Ocak 2005 03:53 tarihinde demiş ki: Acaba gülünmesi gereken onlar mı? Bence başkası ;) benim demek istediim, "aa böle yapılırmı hiç başkasının şiiriyle cık cık cık" "vay be amma seviyomuşsun kızıda böle şiir miir" tarzı msg lar. adam kaç sene önce bişey yapmış hala eleştirenler var :) "bak sen bilmem kaç sene önce şöle bi harekette bulunmuştun teesüf ederim yane" gibi bişi oluyor[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bu islerin tek uzmani var bence kafiye ve su uyak dizilisini ornek alarak yola cikilmali.. Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Ps: Bunu kim upluyor ya **Ortamdan Fiydirir**[signature][hline]...İro Ragnarok Online... [Bu mesaj alkadras tarafından 31 Ocak 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar