Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Bana bir şiir lazım arkadaşlar satır başları gelince altalta ismi Ceren olmalı Örn: C.................. E.................. R.................. E.................. N.................. Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 bilioz çocukça bişi ama napim abi ya mesela şöle etkili bi şey olsun: Dünyada iki gül kalsın biri kırmızı biri beyaz Sen beni sevmezsen kırmızı gül solsun Ben seni sevmezsem beyaz gül kefenim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 bu bence cok kasıs bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 lol Justin, bugün pazartesi değil ki, hazırlık aşamasında mısın yoksa? =] Hiç yazamam şiir, ama bence sen yazsan daa iyi. Veya yazma şiir miir yoksa böyle bir olayın, ilgin. Çöt die söyle söyleyeceğini delikanlı gibi, romantizme gerek yok fazla =P Cidden ama olmadığın birşey gibi görünmen (ciddi olduğunu farzettiğim için böyle diyorum; yoksa geçici birşey için muhtelif maymunluklar yapılabilir yeri geldiğinde, o ayrı =P) ileride başını ağrıtır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 eheh yafs hazırlıımızı şimdiden yapalım baya bi kastım abicim C le nası başlasam Camdan baktım 2 gül gördüm Elimi uzattım bilmemne yaptım hede hödöö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 yani kızı görünce naber naber demekten bende bıktım oda bıktı başkıa bişi diyemiyorumki bi şu şiiri bitirsem biliyorum ona neler yapacam ztn onu düşiünmekten 1 haftada 3.5 kg verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Can nedir ki Elin elimde tüketilmedikten sonra, Renklerin ne anlamı kalır; En güzeli olan sen; olmadıktan sonra Ne anlamsız hayat sen yanımda olmadıkça :p[hline]deep-night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 totally uncool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 güzel yazamışsın eline sağlıkda uyaklar biraz uymamış sankimsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 sonra sonra olmadıkça işte :P[hline]deep-night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Yanlış acc. ile yollamışım. said: Gunn, 05 Ekim 2002 14:07 tarihinde demiş ki: totally uncool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Can nedir ki? Elin elimde tüketilmedikten sonra, Renklerin ne anlamı kalır? En güzeli olan sen; olmadıktan sonra. Ne anlamsız hayat sen yanımda olmadıktan sonra... Söz:Deep-Night Düzenleme:Justin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Öhö öhö yok bişiy :P[hline]deep-night [Bu mesaj Deep-Night tarafından 05 Ekim 2002 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 şşşşt... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Cebimde yok beş kuruş Elimdeki mendil buruş buruş Rabbim gel benimle konuş Elime koy 2-3 kuruş Neyime benim bu duruş ?[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Can boğazdan gelir dediler Ekmekleri banıp yedirdiler Rejim yaptım güldüler Enseme şap şup indirdiler Napıyım ben şimdi kankiler? süper oldu. bu şiiri oku, işin hallolur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 benimki daha güzel[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OptimusPrime Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 C anım ister börek E yapta bi gorek R ejimdeyim deme bana E ksik malzemen varsa N iyaziyi gondeririz alır kelek. fazlamı romantik oldu ne.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 breah be abiler aşığım diyorum ya dalga geçmeyin ya alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 modern romantiklik boyle oluyo galiba insanlara internetten siir yazdirip kiza kakaliosun senin icin yazdim die :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 allah rızası için şu garibana bir şiir allah sevdiğinize kavuştursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Yazdık ya olem :P[hline]deep-night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 ne yani şimdi "benimle çıkar mısın", "benimle yatar mısın?" demek değil mi ?! shit ![hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 vede bu şarkıdan sora birinin seninle çıkmasını/yatmasını bekliyorsun ? no chance...[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 .....and we have a winner.... heres a totally loser ![hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar