Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Bana bir şiir lazım arkadaşlar satır başları gelince altalta ismi Ceren olmalı Örn: C.................. E.................. R.................. E.................. N.................. Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden saolun
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 bilioz çocukça bişi ama napim abi ya mesela şöle etkili bi şey olsun: Dünyada iki gül kalsın biri kırmızı biri beyaz Sen beni sevmezsen kırmızı gül solsun Ben seni sevmezsem beyaz gül kefenim olsun
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 lol Justin, bugün pazartesi değil ki, hazırlık aşamasında mısın yoksa? =] Hiç yazamam şiir, ama bence sen yazsan daa iyi. Veya yazma şiir miir yoksa böyle bir olayın, ilgin. Çöt die söyle söyleyeceğini delikanlı gibi, romantizme gerek yok fazla =P Cidden ama olmadığın birşey gibi görünmen (ciddi olduğunu farzettiğim için böyle diyorum; yoksa geçici birşey için muhtelif maymunluklar yapılabilir yeri geldiğinde, o ayrı =P) ileride başını ağrıtır bence.
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 eheh yafs hazırlıımızı şimdiden yapalım baya bi kastım abicim C le nası başlasam Camdan baktım 2 gül gördüm Elimi uzattım bilmemne yaptım hede hödöö
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 yani kızı görünce naber naber demekten bende bıktım oda bıktı başkıa bişi diyemiyorumki bi şu şiiri bitirsem biliyorum ona neler yapacam ztn onu düşiünmekten 1 haftada 3.5 kg verdik
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Can nedir ki Elin elimde tüketilmedikten sonra, Renklerin ne anlamı kalır; En güzeli olan sen; olmadıktan sonra Ne anlamsız hayat sen yanımda olmadıkça :p[hline]deep-night
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 güzel yazamışsın eline sağlıkda uyaklar biraz uymamış sankimsi?
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 sonra sonra olmadıkça işte :P[hline]deep-night
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Yanlış acc. ile yollamışım. said: Gunn, 05 Ekim 2002 14:07 tarihinde demiş ki: totally uncool
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Can nedir ki? Elin elimde tüketilmedikten sonra, Renklerin ne anlamı kalır? En güzeli olan sen; olmadıktan sonra. Ne anlamsız hayat sen yanımda olmadıktan sonra... Söz:Deep-Night Düzenleme:Justin
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Öhö öhö yok bişiy :P[hline]deep-night [Bu mesaj Deep-Night tarafından 05 Ekim 2002 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Cebimde yok beş kuruş Elimdeki mendil buruş buruş Rabbim gel benimle konuş Elime koy 2-3 kuruş Neyime benim bu duruş ?[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Zed Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Can boğazdan gelir dediler Ekmekleri banıp yedirdiler Rejim yaptım güldüler Enseme şap şup indirdiler Napıyım ben şimdi kankiler? süper oldu. bu şiiri oku, işin hallolur kesin.
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 benimki daha güzel[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
OptimusPrime Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 C anım ister börek E yapta bi gorek R ejimdeyim deme bana E ksik malzemen varsa N iyaziyi gondeririz alır kelek. fazlamı romantik oldu ne....
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 breah be abiler aşığım diyorum ya dalga geçmeyin ya alla alla
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 modern romantiklik boyle oluyo galiba insanlara internetten siir yazdirip kiza kakaliosun senin icin yazdim die :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya)
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 allah rızası için şu garibana bir şiir allah sevdiğinize kavuştursun
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 ne yani şimdi "benimle çıkar mısın", "benimle yatar mısın?" demek değil mi ?! shit ![hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 vede bu şarkıdan sora birinin seninle çıkmasını/yatmasını bekliyorsun ? no chance...[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 .....and we have a winner.... heres a totally loser ![hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Öne çıkan mesajlar