Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Karakter actim, expert zorluktan basladim. Act 1 de bi yesil Cain set bir de baska bir yesil set topladim ve toplam 70% exp bonusu geliyo, setler de toplamda 5 item ediyo. Act 2 oldu, onume daha iyi itemlar cikmaya basladi ama exp bonusundan feragat edip de yenileri giymeye kiyamadim. (Act 2 de 3. waypoint olan outpostu buldum, level 43) Tavsiyeniz nedir? Exp bonuslari mi uzerimde tutayim yoksa beni guclendiren itemlari giymeye baslayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 takvime baktim 2016 yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 70e kadar explerle git sonra sal gitsin. Ama bu kadar konu varken şunu aklına takmış olmaman lazımdı gardaş :). İyi oyunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Lan olm gram akliniz yok mu sizin? 1000 tane community var gir biri ne sor chatten boostlayan yok mu diye. 1 saat sonra gr40 yapmaya baslarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Birinz hayrina adami 1 saat boostlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Yahu suc mu yeni basladigim oyunu endgame kafasiyla oynamamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Yok mazosistlik bu yaptigin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ruyamda act 1 de yesil cain seti dusuyodu lan NOLUYO LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Adam pro ya, laf çakınca level atlıyor. Klasik köylü kafası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi iyi item'a bakma, epic değilse. exp bonus kalsın. ne zmn zorlanmaya başladın, o zmn değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 yekeyeke said: Adam pro ya, laf çakınca level atlıyor. Klasik köylü kafası... http://i.imgur.com/q9mp5P1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar