D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Selam, Bilgisayarı upgrade edicem kısa süre içinde birkaç parçayı satayım dedim. İlgilenen arkadaşlar var ise irtibata geçebilirler. Satılık parçalar: Ana Kart: Gigabyte GA-890FXA-UD5 Ekran Kartı: Radeon HD 6870 İşlemci:AMD Phenom II x6 1090T 3.20 Ghz,Black Edition Ram:Kingston Hyper X Blu 8GB(2x4) DDR3 1600 Mhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 fiyatlarını yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Fistan said: fiyatlarını yazar mısın 2. El değerlerini vs çok bilmediğim için yazmak istemedim açıkçası. İlle istenirse biraz araştırıp yazabilirim ama ilgilenenler teklif yapabilirler. Bir aksilik olmazsa en geç önümüzdeki haftasonu bilgisayarı tamamlıycam ardından satabilirim parçaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 her bir parçaya 50tl ozaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ekran kartı ne olur ciddi almayı planlıyorum bende 4850 var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 işlemci ve anakart fiyatı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Bi firmadan aldığım rakamlar aşağıda: CPU:175 GPU:130 Ram:70 Anakart:60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 kutun dolu. amcam için pc bakıyorum da bu parçalar yeter gibi geldi. ondan onay almadan önce bi sorayım dedim sana. 1)son mesajındaki fiyatlardan mı satıyorsun sen de? 2)komisyonunu da ekleyerek fln gittigidiyor vb ilan açabilir misin taksit istiyor çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 df said: kutun dolu. amcam için pc bakıyorum da bu parçalar yeter gibi geldi. ondan onay almadan önce bi sorayım dedim sana. 1)son mesajındaki fiyatlardan mı satıyorsun sen de? 2)komisyonunu da ekleyerek fln gittigidiyor vb ilan açabilir misin taksit istiyor çünkü? Mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj kutuna bi baksana karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 biz tüm parçalar için anlaştık arkadaşlar yazmayı unutmuşum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Vay lan geç kaldık fiyatlar iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 DF İLK ÖNCE İTEMLARI İSTİYOR SONRA PARAYI YOLLAMADAN İGNORE EDİYOR. BEN SADECE EKRAN KARTINI İSTİYOM 150 TL VERİRİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hattok sen niye baaara baaara konuşuyosun yaaaa..Duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 SOLCUYUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 SOL mu kaldı len, kimi kandırıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Solcular her daim bağırıyor ya XD. Birde Susma sustukça hecesini alıp her şeye koyuyorlar ya 20 yıldır aynı mevzu insan bi revolüsyon yapar lan Başka bi heceleme alır koyar insan peh AĞKAAĞPPEE İŞÇİ-YE HE-SAP VE-RE-CEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 @hattok benim ekrana görüntü gelmiyor ama anakart bozuldu aslında. ön tuşlardan, usb girişlere hiçbir şey çalışmıyor. büyük iht ekran kartı gerekmiyor ama yine bi garanti olsun diye toptan alıyorum hepsini. anakart benim ekran kartını bozmadıysa kendi kartımla devam edeceğim. o zaman bu kart satışa çıkabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 SLM :) :)))) DF mükenmel bi insan söyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Zaten iyi polis DF, kötü olan Dİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 sistemi kurdum şimdi benim kart çalışıyormuş bunu hiç takmadım o yüzden. 420watt psu ile riske atmadım. 1-2 gün çalışsın benim kart sorun çıkmazsa satışa çıkaracağım sadece ekran kartını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 150 watt yiyo abi o Kart. Bendeki 110 wat mı ne yiyo 390 psu var bende bişey olmaz tak takcaksan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 6850 var zaten takılı dandik değil. %5-6 fark için kasmaya gerek yok dedim eğer sınırdan yetiyorsa. bozuk olma ihtimaline karşılık almıştım. onu taksam 6850 satacağım yani =) edit:takılı 6850 özel soğutuculu black edition. bu stok fan. o da etkili kararda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 süper Kıpslıyon mu yani bana ekran kartını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar