Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Normal rakamlara özel vuruş vs atamayı becerdim ama F1 F2 falan gibi tuşlara nasıl atanıyor acaba?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 interface kullanmadan nasil olur bilmiyorum. ama cosmos kullanarak nasıl yapıldığını anlatayım, çoğu aynı zaten. ilk önce herhangi bir extra bar yaratılır (sidebar, bottombar vs farketmez). sonra bu bara istenilen ability'ler büyüler konulur. keyboard bindings kısmına gelinir aşağı inilir ve özellikleri koyduğumuz bar seçilir. tuşlar atanır. isteğe göre bar gizli duruma getirilir. böylece barı görmezsiniz ama istediğiniz şeyler tuşlara atanmış olur. bar ya da extra interface kullanmadan yapmanın yolu da vardır herhalde ama bana bu gayet rahat ve kolay geliyor hiç uğraşmadım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar