thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Hey, daha önce açmıştım konu ama, pati pet bölümümüz olur da, ben fıstığımı bir daha göstermez miyim hehe :) link vermeye gerek yok, imzamda var, lütfen bakınız, ve kızkardeşimi onurlandırınız hehehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] / Fıstığa oy verin :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 çok afacan ve zeki bir köpeğe benziyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Çok şiyiiiiiiiiinnnnnnnnn[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wifeIn sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Lalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 çok şirin bi köpeğin var cidden :)[signature][hline]
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ayy fıstık ve ben çok mutlu olduk :) sağolun.. -havvvv :D oy vermeyi de unutmayın hehehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 tam sevmelik ne güzel ya =)[signature][hline];;suitfly icq
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ayyy neee şiikeeyyy,ayyyy yerimmm dokunsanızz agglııcaaam cok tatttlıııııı * aşk yuvası sevgi yuvası burası bende gaza geldim *[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 senin kopeğe on dierlerine 1 verdim eueaheauhueahueh birinci apacaz kopeğini
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 çok gzl yaaa harika bisi..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 gerçekten çok şeker görünüyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 140)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 super ya :) benim arkadasimdada boyle bisey vardi. ama acayip yasliydi su anda hasta zaten :([signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben ilk mesaja bakınca bu köpeğe bişi oldu sanmıştım! megersem biri uplamış :] resmen gülüyor bu köpek ne kadar şirin.[signature][hline]playingarena i love this game!
Öne çıkan mesajlar