Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 gençler şunun nasıl çalıştığını anlatan (güncel) bi tutoryel falan var mı? kampanya oluşturma konusunda sıkıntı yaşıyorum da. kendi bannerlarımı hazırladım. vefakat adgroup oluşturup bannerları gömmeme rağmen aktif olamıyor falan. tutoryıl olur anlatan olur çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 https://www.youtube.com/user/learnwithgoogle direkt kampanya nasıl kuruluyor tutorialı var mı bilmiyorum da, bir incele istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 oha süper. ulan aratınca niye çıkmıyor kendi şeysi. tırro tırro hintliler eski versiyonları anlatıp duruyolar valla delircektim. teşekkür ediyorum öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Haha kiyamam. Hňangi siteyi promote ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 çalıştığım şirketin bitane projesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar