Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En beleşçi futbolcu :)

arcane

Öne çıkan mesajlar

said:
Mephisto_, 05 June 2003 22:25 tarihinde demiş ki:
jardel'in 10 metreden fazla top sürdüğünü yada ceza sahasının 10 metre dışına çıktığını gören oldu mu ?
[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Bi şampiyonlar ligi maçında top almıştı (oha!) biraz sürdü (10 adım filan ama yuh!), ceza sahasına girmeden (atıyosunn!) vurdu sağ doksana..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

Raul'u kaleye koy gene oynar. Raul'a bele$ci diyen $ahsı da şiddetle kınıyorum. Sen önce adamın attığı golleri bi gör :)

Ayrıca Raul Sol kanat da oynuyo, forvet de santrafor da real'de. Zaten real garip bi takım. R. Carlos sol bek mi sol kanat mı anlamıyosun gidiyo geliyo. Figo forvet mi kanat mı diyosun, e Zidane zaten ayrı. Bi durduu yerde duran Salgado, Helguera fln var..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

şampiyonlar ligi GS 2 - 0 Milan , Hagi bizim yarı sahadan uzun bi pas verdi yarı sahanın ortasında jardel aldı topu sürdü ,maldiniyi geçti sürdü sürdü dida nın sağından topu ağlara gönderdi hatta golden sonra sevinirken ağlıyodu bende şey demiştim,herif hayatında ilk defa böyle bi gol attı ağlar tabi
o golünden başka öyle bir golü? yok hiç sanmıyorum[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 09 June 2003 00:18 tarihinde demiş ki:
Van Nistelrooy dicem demiyorum adam orta sahadan top alıp gol atıo :)

jardelin gelişine aşırtma ve voleleri manyaktı ya
o adamı gondermeseydik hagiden sora gittiginie uzuldugum tek adamdır[hline]Façiku Afikiki?

1) nistelTOY beleşçidir, öle kendi yarattığı gol az buz vardır
2) jardel konusunda tamamen katılıyorum
3) ben hakan şükür'de de üzülmüştüm baya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...