Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklam konusunda danışıyorum size..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında illle dingilizce isterseniz Dreamcenter da fena olmadı ama önceden öyle biryer de olabilir tabii istanbulda yaşamıyorum bilmiyorum[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 27 Ocak 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
*asinanyavuz ne var şindi allahalla

Büyükşehir
Büyükmağaza
Büyük Koridor
Görkemli Koridor
Görkemli Mağaza
Büyük Satış

ahaha ya yazıoduk öle işte :)

Büyükmerkez[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Mesaj tarihi:
abso Duru alışveriş merkezi geldi benim aklıma :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 27 Ocak 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
Duru alışveriş Merkezi hakkaten kulağa hoş geliyor, hem de asil bir havası var. :)

çok uyanıksın absolut :) reklamlarında sizin ufaklıı oynatıp değil 100$ 1000$ almayı hedefliyosun dimi :P[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
adam mason tüm amacı para kazanmak.. pis mason :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
sende adama mason diip diip duruon. Deme kardeşim gizliliğe aykırı :D[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 27 Ocak 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mason mall :) olabilir[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
iş güç abi para kovalıyoruz burda hehe hem kazaınyor hem kazandırıyorum.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 27 Ocak 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Caer , Svasud ,Barrows , Mithra ,TirNaNog , Costwold , Salisbury, Sauvage, Svasud,Hadrian, Lyonesse , Dartmoor, Campacorentin,Muspelheim, Anatole, Green glades.(ilk aklima gelen mekanlar camelottan heh)

Ne alaka diyebilirsiniz, sok,migros,pehlivanoglu ne alakaysa buda o alaka :p[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 27 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
horace niye ezme ihtiyacı duydun ben anlamadım?

ezme ihtiyacı duymadım da haliyle saçma geldi anlaşılmıycak bişi diil.

bu arada ezme dedin de canım ezme çekti...[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
Benjamin Franklin holywood da olduğu gibi her zaman bişeyler hatırlatmıştır insanlara..
:)

Neyse bunlarda benim fikirlerim

Downtown
All-Inside
Narquette (özellikle N)
Centrion

bide
horacegoesshopping olabilir sduhf
neyse özel mesajla yollarım banka hesabımı[signature][hline]Forum the bell tolls
"ARAMAYA INANMIYORUM"
Chris Metcalf
  • Yeni Oluştur...