DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Aslında illle dingilizce isterseniz Dreamcenter da fena olmadı ama önceden öyle biryer de olabilir tabii istanbulda yaşamıyorum bilmiyorum[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla onlara gore komik olmayabilirde bence baya komik ingilizceside :) nerdesin aga hayalmerkezinde hayal kuruom cok sefkli falla[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: -DoruK-, 27 Ocak 2005 18:01 tarihinde demiş ki: *asinanyavuz ne var şindi allahalla Büyükşehir Büyükmağaza Büyük Koridor Görkemli Koridor Görkemli Mağaza Büyük Satış ahaha ya yazıoduk öle işte :) Büyükmerkez[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Merkez Alışveriş Merkezi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ankaradaysa Başkent Alışveriş Merkezi İstanbulda ise Boğaz Alışveriş merkezi veya Avrasya Alışveriş Merkezi İzmirde ise Körfez Alışveriş Merkezi Alışveriş Merkezi yerine kısatlasını yazacam ama uygun olmuyor kısatlması hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mhueheuhe koptum[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Goarth, 27 Ocak 2005 17:59 tarihinde demiş ki: Ne bu İng özentliği!! Türkçe bir sürü güzel isim çıkar uğraşılsa. Ben de seni destekliyorum ama burda müşterinin isteği daha önemli tabi ki..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 abso Duru alışveriş merkezi geldi benim aklıma :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Tamanga[signature][hline]Deli333
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hala diuyorumki Town Hall her yere uyar. sehrin merkezi iste daha ne olsun[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Samara?[signature][hline]Deli333
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Duru alışveriş Merkezi hakkaten kulağa hoş geliyor, hem de asil bir havası var. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 -Dolap -Dolapistan Müşteri Türkse her türülü kabul eder bence ama adam bazılarımız gibi İNG ÖZENTİSİyse o zaman haklısın[signature][hline]
Messor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Absolut, 27 Ocak 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Duru alışveriş Merkezi hakkaten kulağa hoş geliyor, hem de asil bir havası var. :) çok uyanıksın absolut :) reklamlarında sizin ufaklıı oynatıp değil 100$ 1000$ almayı hedefliyosun dimi :P[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 adam mason tüm amacı para kazanmak.. pis mason :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sende adama mason diip diip duruon. Deme kardeşim gizliliğe aykırı :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 27 Ocak 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mason mall :) olabilir[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 heheh senin o merkezin sahibi kim biliyon mu? :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Xaer: said: finalin vardı yat uyu :) :P[signature][hline]En refresh
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 iş güç abi para kovalıyoruz burda hehe hem kazaınyor hem kazandırıyorum.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 27 Ocak 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Caer , Svasud ,Barrows , Mithra ,TirNaNog , Costwold , Salisbury, Sauvage, Svasud,Hadrian, Lyonesse , Dartmoor, Campacorentin,Muspelheim, Anatole, Green glades.(ilk aklima gelen mekanlar camelottan heh) Ne alaka diyebilirsiniz, sok,migros,pehlivanoglu ne alakaysa buda o alaka :p[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 İstan-buy![signature][hline]En refresh [Bu mesaj zaidral tarafından 27 Ocak 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 zaid iyiydi o mesela :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Volfied, 27 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki: horace niye ezme ihtiyacı duydun ben anlamadım? ezme ihtiyacı duymadım da haliyle saçma geldi anlaşılmıycak bişi diil. bu arada ezme dedin de canım ezme çekti...[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Benjamin Franklin holywood da olduğu gibi her zaman bişeyler hatırlatmıştır insanlara.. :) Neyse bunlarda benim fikirlerim Downtown All-Inside Narquette (özellikle N) Centrion bide horacegoesshopping olabilir sduhf neyse özel mesajla yollarım banka hesabımı[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Öne çıkan mesajlar