Messor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 öyle yerler piyasa mekan olcağı için siz direk ismini piyasa koyun :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben buldum "Hanım Koş" olsun hem ilk bakışta millet gülme krizine girer böylece de akılda kalır.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 absolut daha fazla yardımcı olmak isterdim ama olamıyorum ki elimden bişi gelmiyo hehe :) kalitesi ortada güzel ve elit biyerde açılcak orası da kesin[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Xear nerede olucak bu market ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: -DoruK-, 27 Ocak 2005 17:45 tarihinde demiş ki: höh madem özenti yabancı isimlerden hoşlanan bir grup :-p beyencekse hesabıma 100 $ yatırcak, neden olmasın. shop and the city whiteshop Allshop 2shop BestShop Rose Shopping Centre ShopCircuit :p Delta Shop Dream Shop Extreme Shopping Self Shop McShop Newshop Shop on Air Overshop Safeshop Unishop Modernshop öhüü hiç de aklıma gelmiyo benim gibi düşünüp türkçe olsun derseniz; Doruk Alışveriş Merkezi ;) Çin Ticaret Yolu Endonezya'ya yardım pazarı Cennet Merkez İman Alışveriş Merkezi Öz Polat Alemdar AŞ Öz Akmerkez Hakiki Akmerkez Büyük Alışveriş Merkezi Bayramyeri höh ciddi değilim yanlış anlamayın ama yine de en iyi isimler türkçede bulunur[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 açılacağı muhiti bilsek ona göre bişeyler çıkabilir aslında...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 içinde semt ismi geçen bir isim istenmiyomuş[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla ben istemiom yazdim orda :P edit: money yani cilgin yazmis ordada [signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 27 Ocak 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Big City Big Mall Big Hall Grandhall Grandmall BigDeal[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 100$'dan sonra ilgide ciddi bir artış oldu eheh..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: -DoruK-, 27 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki: benim gibi düşünüp türkçe olsun derseniz; Doruk Alışveriş Merkezi ;) Çin Ticaret Yolu Endonezya'ya yardım pazarı Cennet Merkez İman Alışveriş Merkezi Öz Polat Alemdar AŞ Öz Akmerkez Hakiki Akmerkez Büyük Alışveriş Merkezi Bayramyeri höh ciddi değilim yanlış anlamayın ama yine de en iyi isimler türkçede bulunur semra teyze alışveriş merkezi alışveriş merkezim olurmusun filan dimi :D dur ben osmanlıca bişiler arıyorum[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ne bu İng özentliği!! Türkçe bir sürü güzel isim çıkar uğraşılsa. Alışveriş Sarayı Büyük Pazar nerede açılacak bu yere ona göre isimlerde çıkabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ozaman bulundugu ilin adını koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bunların hiçbiri bişiye benzemıokı bakın mesela arkadaşınızla telefonda konuşuyosunuz nerdesın dıo cevap verıosunuz akmerkezdeyim die şimdi bizim yaptıklarımıza bakın -baba nerdesın -kanka Shopper's way deyım -%^&%!!? akıcı gelmiyo kulağa böle hoş gelmeli[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kendimiz isim bulalim arkdaslar. oncekilerden sentezlemiyelim :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Soyadınızı koyun ya en babası :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 City Mall City Hall[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 *asinanyavuz ne var şindi allahalla Büyükşehir Büyükmağaza Büyük Koridor Görkemli Koridor Görkemli Mağaza Büyük Satış[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Abi nerdesin Gorkemli magazadayim abi ?? mahuah komik olurdu bence :P[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Obscura, 27 Ocak 2005 18:00 tarihinde demiş ki: City Mall City Hall En iyisi Şehir Malı olsun. Ya da Şehir Koridoru :D taktım ben bu koridora[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Büyük Han Large Mall[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Alan Memnun Veren Memnun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Darklight1903, 27 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki: Abi nerdesin Gorkemli magazadayim abi ?? mahuah komik olurdu bence :P ingilizler kendi aralarında konuşurken mesela aaaym at Dreamcenter diyorlar o komik olmuyor ama sen Rüyamerkez'deyim diyince komik oluyor değil mi? ilginç. (örnek verdim tabii)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Halls of shopping [artk caresizlik :P] City of Shopper`s[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Parliament söyle yanınada bir resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar