Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 dün geceden beri msn'den hiç kimseye mesaj yollayamaz oldum. eğer 30 mesaj atıyorsam, 1-2 tanesi gidiyor ancak. hepsinde saniyesinde bu hatayı veriyor: The following message could not be delivered to all recipients: d ama sadece bende var bu sorun, listemdeki kişiler gayet rahat mesaj gönderebiliyorlar bana. dün bi ara spidee ile konuşmak için nick değiştirme yoluna başvurmak zorunda kaldım. niye böyle yapıyo bu düdük?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende de oldu bu bir ara.. msn 7.0 veys msn plus kullanıyomusun?[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 msn 7.0 var.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bendede oluyor bu. mess.be'de bu sorun icin $ey diyolar bazi kelimeler yasakliymi$ nicklerde kullanildigi vakit, mesaj gonderilemiyormu$ belli bir aralikla.. bi kontrol edin..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 en babası 6,2 geç ona bole sorunlardan kurtulursun zaten galiba 7,0 beta boşver onu[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya mesajın kısmi bir bölümü gidiyor... ayrıca adamın adı eagle bunun neresi yasaklı ? zaten paso disc oluyo kendi kendine sinir oluyorym[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sanırım bu sorun dün gece izmir'de yağan hayvansal yağmurun adsl'i etkilemesi yüzünden oldu. bugün öğleden sonra düzeldi. umarım olmaz bi daha.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya yagmurla alakalı degil ya abi 7,0 bazen msajlar gitmiyo bu bayaa buyuk bi sorun ama 6,2 bole bişi çok ender olur bu 7,0 kaynaklanıyor[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 zannetmiyorum, o zamandan beri hiçbir sorun yaşamadım çünkü.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben öncesindede sonrasındada yaşadım[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 7,0 daha Beta Version belki onun icindir.. 6.2 ye plusu yükle bide plugins baba ibi kullan :)[signature][hline]Mavi Bir Dünyada Mavi bir FM diyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 6.2 + Plus'da da oldu bana bir donem ayni sey ama nicklerle bir alakasi oldugunu zannetmiyorum, baglanti problemleridir. Biriyle sohbet ederken yarisi gidip yarisi gitmiyordu bazen, ne alaka nick ile.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende 7.0 beta var hiçbi sorunum olmadı son 1 ay içinde.?[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar