hozceri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 windows 10 isletim sistemim var resident evil 5 aldım yukledim ama oyun içinde save yapamıyorum. Okuduğum kadarı ile gfwlivesetup yuklemem lazım yuklemek isteğimde bağlantı hatası veriyor.İnternet bağlantısında hiç bir sorun olmamasına rağmen bunu nasıl düzeltebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 GFWL kapanmıştı o yüzden sorun olabilir. Bununla ilgili patch fln varsa oyunun çözülür yoksa bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Eski oyunları Nasıl oynucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 http://www.xbox.com/tr-TR/Live/PC/DownloadClient Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar