Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklam (Telsim)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İlk reklam Telsim'in İstanbul Bebek'teki bir apartmanın duvarına verdiği bir reklam.

Diğerleri de de Telsim'den canı yanan vatandaşların yaptığı fotomontajlar :)[signature][hline]~ Lâk£®§ ~

Ryhma§
Mesaj tarihi:
kral tv süper..gülerken annem odaya daldı okutmadım :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
kral dağıtmış ortalıı

edit: zaten belli oluyomus :D arabalara bakmadım[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

[Bu mesaj harvester tarafından 30 Ocak 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:D milletin işi gücü yok valla nerden buluolarsa[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
Buldugum site'de taliban kazanırsa yazıyordu ba$lık olarak manyak bi$i[signature][hline]~ Lâk£®§ ~

Ryhma§

[Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet ya artık ne starda ne de kralda erotik filmler cıkmıyor :-?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Mesaj tarihi:

Şu resim'dede 10 dk falan baktım ee ne war bundan fln dedim
sonra çakdım davayı :) Aile fotoğrafı yazıyordu..

[signature][hline]~ Lâk£®§ ~

Ryhma§

[Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
" Siz yine anlamışsınız valla biz hissetmedik bile" Nokia
Süper olmu$ :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
Star TMSF'nin elinde suan etkileri var mı bilmiyorum yayın akışı üzerinde eskiden showdada olurdu itişli kakışlı filmler,korku filmleri yaşayan ölüler falan ama artık tadı yok bu yüzden digital uydu alıp yabancı kanallara yöneldim mesela mısır cocukları falan bizim kanallarda cıkmıyor ama yabancı kanallarda 1. bölümünü bile izledim 6. sevrildi en son galiba örnek olarak söylüyorum[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
ehhe görmüyormusun herkez sohbet ediyor bizim ecevit (sağ üst koşede poz veriyor) =)

[Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...